Életmód, Érdekes

Gyönyörű nővé vált a kislány, aki tumorral az arcán született – így néz ki az esküvője napján 26 évesen

 

 

 

Ez egy olyan történet, ami szerencsére jól végződik. Egy olyan lányról szól, akit betegsége miatt mindenki megbámult az utcán, de ma egy gyönyörű nő!

Cody Hall 26 évvel ezelőtt egy nagy tumorral az arcán született. A daganat szerencsére jóindulatú volt, az orvosoknak sikerült eltávolítani, és nemrég gyönyörű arccal állhatott az oltár elé az esküvője napján.

 

 

 

 

 

A 26 éves Cody Hall Angliában Northamptonshireben született, egy hemanginóma volt az arcán. Ez egy jóindulatú sejtburjánzás, mely főleg kisgyerekeknél jelenik meg és elég könnyű eltávolítani. De Cody esetében más volt a helyzet – az arca egyik felét teljesen lefedte a tumor és így az ajkak, az orra és a szeme is egészen más formát vett fel.

– Angliában az egyik szomszédasszonyom azt kérte, hogy húzzunk a gyerek fejére egy zacskót ha kimegyünk vele, mondta Tony Hall az Orlando Senitinel-nek.

Fotó: fb.com/realfixuk

Yahoo Lifestyle szerint a szülők megbeszélést folytattak az orvosokkal, hogyan kezelhetnék a kinövekedést. A válasz az volt, hogy Cody hat éves koráig semmit nem tudnak tenni. Cody szülei azonban ezt nem fogadták el és az Egyesült Államokban keresték a megoldást, ahol találtak is egy sebészt.

 

 

 

 

 

 

 

 

1993-ban Cody még csak egy éves volt, az egész család Hall-ból New York-ba utazott, hogy a kislányt megoperálják. 14 évvel később Cody 18 műtéten volt túl, kapott egy arcfelvarrást is, megműtötték a szemét és bőrátültetést is végeztek rajta.

Fotó: fb.com/realfixuk

A SWNS -nek Cody elmondta, milyen nehéz volt átélnie azt, hogy idegenek azt gondolták róla, hogy ő más.

– Mikor másodikos voltam, sokan megbámultak az utcán és kérdéseket tettek fel nekem, állandóan azt éreztem, hogy engem bámulnak.

Azt is mondta, hogy emiatt gyakran szomorú volt, de ez az érzés az évek során lassan elmúlt. Cody tavaly ment férjhez Lewis-hoz.

Fotó: fb.com/realfixuk

Cody fiatal korában sokat járt be a kórházba de ennek ellenére úgy döntött, hogy kórházban az elsősegély osztályon szeretne dolgozni.

Fotó: fb.com/realfixuk

 

 

 

 

 

Cody nagyon boldog volt az esküvője napján, imádta a ruháját és a Yahoo-nak elmondta, hogy alig bírta visszatartani örömkönnyeit.

– Érzelmekkel teli volt ez a nap, potyogtak a könnyek az arcomon, főleg akkor mikor megláttam Lewist az oltárán. De ezek az öröm könnyei voltak, szerettem volna megmutatni az embereknek, hogy az én történetem jól végződik.

 

 

 

 

 

 

 

forrás

 

 

 

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?