Életmód

20 vicces szülő, akik gondoskodnak róla, hogy sose unatkozhassanak a gyerekeik

Kétség sem fér hozzá, hogy a szüleink a létező legmenőbb emberek a Földön, ám bármennyire is szórakoztatóak és bármennyire is imádjuk őket, olykor azért rendkívül idegesítőek is tudnak lenni néha: zavarba hoznak a barátaink előtt, érthetetlen ajándékokkal bombáznak, és nem bírják elfogadni a tényt, ha már felnőtt a gyermekük. Ez persze csak a gyerekek számára kínos, rajtuk kívül ugyanis a szüleikkel közösen mindenki jót nevet a történteken, épp úgy, mint a most következő embereken, akik az interneten osztották meg a furcsábbnál-furcsább szülőkkel kapcsolatos történeteiket.

 

 

 

1 Valakinek az anyja úgy döntött, hogy egyszerűbb odavinni egy széket és face to face videóra venni a gyerekét, mint a nézőtérről zoomolgatni a mobillal… 😀
2 ,,Mondtam édesapámnak, hogy eltörött a vágódeszkám, úgyhogy munkából hazafelé menet beugrott hozzám és ezt hozta…”
3 ,,Anyám halloweenre nekem öltözött.”4 ,,Anyám úgy döntött, hogy visz egy kis karácsonyi hangulatot az utcánkban dolgozó munkások életébe.”
5 ,,Tanárként dolgozom, édesanyám pedig ezt kötötte nekem karácsonyra.”
6 ,,Megkértem anyámat, hogy hozzon nekem hajgumit, mert egy sincs…mire ő közölte, hogy majd ha előbb kitakarítottam a szobámat. Touché, anya…Touché!”
7 ,,Apám nem különösebben jó a ház körüli javítások elvégzésében, ezért a legutóbbi munkáját műalkotássá változtattam.”


8 ,,Nem vagyok benne biztos, hogy anyám érti, hogyan működik a multicooker.”
9 ,,Ezt adta nekem faterom karácsonyra. Igen, az az ő arca Mona Lisa fejére retusálva.”
10 ,,Csak egy pillanatra mentem ki a fürdőszobából, amíg ruhát kerestem magamnak. Mire visszaértem, anyám már pulykát olvasztott a fürdővizemben.”

11 ,,Mikor elutaztam nyaralni, megkértem apámat, hogy esténként etesse meg a macskáimat. Nem gondoltam rá, hogy csak a postaláda-nyíláson keresztül fogja beszórni nekik a tápot.”
12 ,,Anyám meglátogatta apámat a kórházban. Találd ki, melyiküknek kellene az ágyban feküdnie…”
13 ,,Először voltam a barátnőm szüleinél…nem mertem megtörölni a kezemet kézmosás után, mert nem tudtam, hogy ez most törülköző vagy dekoráció.”
14 ,,Megkértem apámat, hogy adja ki nekem a hajvasalót a fürdőszobából, mielőtt fürödni kezd…de nem tudta, hogy melyik az.”
15 ,,Anyám üzenete: vacsora a hűtőben.”
16 ,,Ez volt az a pillanat, amikor apám rájött, hogy a fele szendvicset papírral együtt ette meg.”
17 ,,Apám télapónak öltözött annak ellenére, hogy 23 éves vagyok, a húgom pedig 20.”

 

 

 

 

 

 

18 ,,Édesanyám 150 ezer forintos okostelefonnal mászkál, de még mindig nem tudja, hogyan kell emlékeztetőt állítani, úgyhogy a hátuljára ragasztja a fontos dolgokat.”
19 ,,Néha komolyan elgondolkozok rajta, hogy tényleg 54 éves-e a faterom…”
20 ,,Apám mindig elrejt nálam 20 dollárt, amikor meglátogat. Ez volt az eddigi legjobb rejtekhely…1 hétig főztem kávét, mielőtt megtaláltam volna.”

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?