Belföld, Hírek

Itt a friss előrejelzés, döbbenetes idő jön HÉTFŐTŐL!. Erre a fordulatra senki nem készült!

 

 

 

Hétfőn több lesz a napsütés és kevesebb a felhő felettünk, de néhol még előfordulhat zápor, esetleg zivatar. Északkeleten néhol élénk lehet a légmozgás. Hajnalban főként nyugaton képződhet pára, köd. Napközben 20-25 fok valószínű.

 

 

 

Már egyre biztosabb, hogy két héten keresztül 20-25 fok között mérhetjük a fokokat!!!!-írja a Blikk.

Kedden a napsütés veszi át a főszerepet, csapadék nem valószínű. Szerdán és csütörtökön ismét ragyogóan napos őszi időre készülhetünk, de csütörtökön már több helyen feltámadhat a szél. A maximumok 20 fok közelében alakulnak.-írja az idokep.

Használjuk ki a jó időt, mert van rá esély, hogy ez az idei ősz utolsó nagy dobása, és ezután már egyenesen haladunk a tél felé!

 

 

 

Íme az idojaras.hu előrejelzése :

Hétfőn délelőtt közepesen felhős lesz az ég, néhol alakulhatnak ki záporok. Délután a napos és felhős időszakok egyaránt jelen lesznek, helyenként várható csapadék. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. 17, 22 fokra számíthatunk.

Kedden napos, gyengén felhős időre van kilátás, csapadék nem alakul ki. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 24 fok között alakul.

Szerdán a több órás napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarja, jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű. Megélénkül a délkeleti szél. Kora délután 19, 24 fok várható.

Csütörtökön kellemes, napos idő várható, csapadék nem alakul ki. Élénk lesz a délkeleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

 

 

 

 

Pénteken folytatódik a napos, száraz idő, a több órás napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarhatja. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. 17, 22 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton a sok napsütés mellett kevés gomolyfelhő képződik. Mérsékelt lesz az északkeleti szél, a maximum hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

Vasárnap az ország nagy részén gyengén felhős égboltra tekinthetünk fel, délnyugaton lehetnek közepesen felhős időszakok. A légmozgás mérsékelt marad, délután 18 és 22 fok közé melegszik a levegő.

 

 

 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?