Életmód

7 figyelmeztető jel, hogy nagyon rossz pasival kezdtél

Amikor megismersz valakit, és leszáll a rózsaszín köd, nehéz észrevenni azokat a jeleket amik arra figyelmeztetnek, hogy valójában nagyon rossz ajtón kopogtatsz, ugyanis mögötte egy olyan ember van, akivel nem lenne szabad egy párt alkotnod. Azonban ha már előre tudod, hogy milyen jelekre kell figyelned, akkor talán könnyebben megóvhatod magad egy hatalmas csalódástól.

 

 

 

1. Folyton általánosít, másoktól származó kétes információk alapján ítélkezik. Mindent és mindenkit megszól, de azt persze nem tűri, ha őt illetik kritikával.

2.Folyton az exéről beszél neked, függetlenül attól, hogy téged ez zavar. Az ilyen férfi még nincs túl a volt barátnőjén, és még egyhamar nem is lesz…

3. Jó, ha egy férfi takarékos, és tud bánni a pénzzel, de azért van egy határ. Amikor már a kapcsolatotok elején annyira zsugori Zsugori, hogy egy forintot sem hajlandó költeni, gondolj bele, hogy mi lenne, ha esetleg gyerekeitek lennének. Ráadásul idővel ez a viselkedés rád is átragadhat, és már te sem fogsz költeni a legalapvetőbb dolgokra sem.

4. Folyton felhozza gyerektémát, mert ő még teljes abban a hitben van, hogy minden nő egy focicsapatnyi gyereket szeretne. Régen lehet hogy így volt, de azóta rengeteget változott a világ, és ma már a legtöbb nő egy vagy maximum két gyerekben gondolkodik.

5. Többet foglalkozik a külsejével, mint egy nő. Sokszor csak azért megy le az edzőterembe, hogy mindenkinek mutogathassa az izmait, meg hogy a tükörben miden irányból csodálhassa magát.. Az ilyen pasi rendkívül egoista és önző, biztosra veheted, hogy a kapcsolatban csak ő fog számítani.

6.Amikor beteg, legyen szó akár csak egy megfázásról, te mindig ott vagy mellette, hogy ápold és gondoskodj róla. Persze neki a haverok mindig fontosabbak, és te csak akkor számítasz, amikor ki kell őt szolgálni.

7. A tipikus anyuci pici fia. Egy lépést sem tesz meg anélkül, hogy értesítené. Egyetlen döntést sem képes meghozni nélküle, és mindig neki ad igazat veled szemben.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?