Életmód, Érdekes

Könnyeztem! 15 édesanya, aki le sem tagadhatná, hogy ő egy édesanya

Biztosan Ti is észrevettétek már, hogy valamilyen különös oknál fogva az édesanyákat első ránézésre is könnyedén felismeri az ember. Ez javarészt talán azoknak a tipikus ‘anyás’ cselekedeteknek és húzásoknak köszönhető, melyet senki mástól nem láthatunk viszont. Meglehet persze, hogy ezek a kunsztok kissé bohókásak és ügyetlenek olykor, de hát nincs mit tenni, ettől válnak ők igazi édesanyákká… 

 

 

 

 

,,Az anyukám tett egy mini-karácsonyfát a csillár tetejére, hogy az ott hálót szövő pók is kellemesen tölthesse a karácsonyt.”
,,Épp a szobámban tanultam, amikor egyszer csak hallom, hogy anyukám beszélget valakivel. Ez csak azért fura, mert egyedül voltunk otthon a házban, úgyhogy odamentem az ablakhoz, hogy megnézzem, mire ez a látvány fogadott…”

,,Mondtam édesanyámnak, hogy nem érzem magam jól. Nem válaszolt, ám fél óra múlva megjelent a házamnál ezzel a ,,kis” gyógyszeres ellátmánnyal.”

,,Anyukám vett néhány csibét, majd pár nappal később ezt a képet küldte…”


,,Anyukám nem tudta, hogyan kell screenshotot készíteni a telefonnal, ezért inkább beszkennelte és kinyomtatta a telefont…”
Szülinapi ajándék
,,Édesanyám ajándéka nekem és a barátomnak, iskolakezdés alkalmából. Mindketten végzős hallgatók vagyunk az egyetemen…”
Szülinapi torta
,,Elküldtem ezt a képet anyukámnak, mire ő válaszolt, hogy hiába nyomkodja, nem akarja lejátszani a videót…”
,,A haverom édesanyja kinyomtatott és bekereteztetett egy Facebook fotót…” ?
,,Édesanyám szólt, hogy nem működik az újonnan vásárolt hosszabbító. Mikor átmentem hozzá, hogy megnézzem, mi lehet a baj, a következő látvány fogadott…”
,,Anyukám felfedezte a Snapchatet, szóval napok óta ilyen, és ehhez hasonló képekkel bombáz engem…”

 

 

 

 

 

,,Anyukám egyszerű nő. Nincs olyan probléma, amit valamelyik konyhai eszköz segítségével ne tudna megoldani…”
,,Édesanyám vásárolt egy ‘mixert’ az internetről. Nem egészen erre számított…”
,,Anyukámék nyaralni voltak, úgyhogy gondoltam megnézem a tabletjét, hogy milyen fotókat készített az utazásról. Legnagyobb meglepetésemre egyetlen fotó volt csak a galériájában, ez…”

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?