Celeb / Híresség, Egyéb

Ez a hatéves orosz modell egyértelműen “a legszebb lány a világon”

A közösségi média megjelenése óta sokkal könnyebben futnak be a modellek. A legfiatalabb modellek a divatvilágban találják magukat, még akkor is, ha csak poénból szelfiznek.

 

 

 

 

 

 

Anastasia Knyazeva még csak 6 éves, mégis őt tartják a világ legszebb kislányának – írja a DailyMail. Anna valóban gyönyörű, hatalmas kék szemeivel, szabályos, kerek pofijával és frufrus, barna hajával úgy fest, mint egy életre kelt játékbaba.

Anna sikeres gyerekmodell, számos híres márka kampányában szerepelt, ilyen például az orosz Chobi Kids. A kislány hamar óriási népszerűségre tett szert, Instagramon már több mint 500 ezren követik, ez a szám pedig egyre csak nő.

 

 

 

 

 

 

 

A fiókot az édesanyja kezeli, rendszeresen tölt fel fotókat gyerekéről, amint fotózáson pózol, vagy éppen a backstage-ben cukiskodik.

Annát egyébként egész egyszerűen imádják a rajongói; az Instagram fotói mellett szinte csak pozitív kommenteket lehet olvasni. A legtöbben természetesen szépségét dicsérik, a szemét, a haját, az arcát, de sokan vannak, akik a cukiságát emelik ki.

Ilyen igéző szeme csak keveseknek van

 

 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?