Állat

18 háziállat, akik nem sejtették, hogy a gazdi ilyen hamar hazaállít!

Hát ezek a fejek annnyi mindenről árulkodnak…. 😀 Avagy mindenki tudja, hogy az állatok mindig valami rosszban sántikálnak, de a lebukás pillanata mindig a legviccesebb! Hiánypótló válogatás.
Akinek van kutyája vagy macskája, vagy bármilyen háziállata, tudja: az ember és állatok közti alapvető különbségek nap mint nap megjelennek gazdi és kiskedvenc között: Mi tudjuk, hogy mi nem ehető, és milyen tárgyat hogyan kell rendeltetésszerűen használni – nos, ők nem. És ebből bizony nap mint nap vicces (vagy tragikomikus) nézeteltérések alakulnak ki.
Előbb-utóbb persze a ravasz kutya (vagy az átlagosnál kicsit okosabb macska) rájön, hogy ha a gazdi otthon -vagy legalábbis látótávolságon belül- van, akkor jobb türtőztetni magukat, és megpróbálni szépen viselkedni. De mivel az ember otthonában annyi lehetőség van: szemetes, TV-kábel, étel, ételnek vélt de valójában nem ehető dolgok, nos, sokszor fogalmuk sincs, hogy mi a jó és mi a rossz.

De aztán ha a gazdi elhagyja a házat, kezdődhet a randalírozás! És az állatok azt is tudják nagyon jól, hogy ha a gazdi elmegy, egyszer bizony haza is jön. Megfelelő időmérő műszer hiányában ennek időpontját a kis huligánok nem tudják pontosan meghatározni, így könnyen előfordulhat, hogy a melóból megfáradtan hazaérő gazdi valami olyat lát, amit nagyon nem akarna.




Nos, most 18 ilyen helyzet következik. Szerencsére a gazdik mielőtt megdorgálták volna a komisz állatokat, előbb gyorsan előkapták a telefont, hogy megörökítsék az utókor számára ezeket a rettenetesen vicces helyzeteket és arcokat. 😀 (via)

 

 

 

 

 

 

 

 









 

 

 




 

 










 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?