Életmód, Érdekes

9 évvel a nyolcas ikrek születése után – így néz ki Natalie és a gyerekek

 

8 évvel ezelőtt Natalie Suleman 8 gyönyörű gyermeknek adott életet, és mindannyiuk egészséges volt, írta a People. Ilyen még soha nem fordult elő az Egyesült Államokban ezért ez óriási média szenzáció volt.

A híres “Nyolcgyerekes anyuka” nem volt férjnél, mesterséges megtermékenyítés útján lett terhes. Natalie története sok vitát váltott ki.

Kapcsolódó kép

Ne felejtsük el, hogy Natalienak volt már 6 gyermeke! Tehát a gyerekek száma így 14-r emelkedett. De sajnos a segélyekből nem tudott megélni és ezért felnőttfilmekben vállalt szereplést.
Kapcsolódó kép

Csak jó néhány évvel később lépett ki ebből a szakmából és ma terapeutaként dolgozik. A nyolcasikrek,  Noé, Josias, Isaïe, Nariyah, Maliyah, Jonas, Makai és Jérémie jól vannak, mindannyian vegetáriánusok.
 

 

 

 

 

 

 


Natalie 43 petesejtet fagyasztatott le. 2007-ben orvosa  Dr. Kamrava 12 megtermékenyített petesejtet ültetett be  2-3 helyett. De ez Natalie saját döntése volt. 2011-ben azonban a Kalifornia Orvosi Társaság elvette Dr. Kamrav orvosi engedélyét.


Nataliet sokan kritizálták de akik ismerik, azt mondják ő egy csodálatos gondoskodó édesanya. Mindig is anya akart lenni és most 14 gyermeke van.


A legfontosabb az, hogy Natalie és gyermekei jól vannak. Minden jót kívánunk az édesanyának és gyermekeinek. Kérjük oszd meg ezt a történetet barátaiddal a Facebook-on !
 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?