Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Bot­rány Majka kon­cert­jén, nem hi­szed el, mit tet­tek a ra­jon­gók

 
Ha­tal­mas bulit csi­nált a rap­per és együt­tese szom­bat este a Strand Fesz­ti­vá­lon Za­már­di­ban.
 
 
A tömegben azonban voltak olyanok, akik nemtetszésüket fejezték ki, amiért kiteregette Curtis drogproblémáit. A koncerten többen azt kiabálták: Majka, áruló vagy… A rapper a színpadról szólt vissza.Mindeközben Curtis sem unatkozott, Szlovákiában koncertezett.
 

 
 
Nem csillapodnak a kedélyek Majka és Curtis körül az­óta, hogy az ózdi hős egy hosszú Facebook-posztban kitálalt barátja drogproblémájáról, amely a párosuk felbomlásához vezetett. Majka tette szemlátomást megosztja a rajongókat. Egyesek úgy vélik, a drogbotránnyal lejáratta Curtist, de vannak olyanok is, akik egyetértenek, sőt helyeslik, hogy Majka a kirúgással jó útra akarja terelni barátját.
 
 
 
Szombat este a Strand Fesztiválon a közönség sorai­ban ezek a vélemények ütköztek egymással. Ebből következett, hogy amikor Majka fellépett a színpadra, többen hangosan bekiabáltak: árulónak, besúgónak nevezték őt. A rapper nem hagyta ezt szó nélkül, de elegánsan csak annyit reagált:

Mindenki tudja, mi történt, nem fogok magyarázkodni!

– szólt vissza a bekiabálóknak Majka.
 

 
 
 
A buli aztán hatalmas lendülettel indult, immáron Curtis nélkül. Majka mindent megtett, hogy egyedül is ugyanazt a show-t nyújtsa, amit megszoktak a rajongók. Felszántotta a színpadot, pillanatok alatt fantasztikus hangulatot csinált, beleadott apait-anyait. Szinte észre sem lehetett venni, hogy két ember munkáját végzi. Úgy tűnhetett, nem viselte meg a múlt heti szakításuk Curtisszel, de amikor a közösen jegyzettBelehalok című dalt énekelte, és elért az eddig barátja által énekelt sorokig, megcsuklott a hangja:
„Kellett volna a sorstól egy büdös nagy pofon!
 
 
Ami akkorát csattan az arcomon,
Hogy eszembe sem jut, hogy melyik a rossz út,
Valami kéz, ami visszahúz!”
A dal végére összeszedte magát, és a buli utolsó felénél már a zenésztársakkal együtt ugrált a színpadon. Nyilvánvalóvá vált, hogy Majoros véglegesnek tekinti a döntését. Meg is változtatta az együttes nevét. A kivetítőn a korábbi »Curtis–Majka és a őkből« már csak »Majka és a ők« maradt. A csapat pedig már ilyen feliratú pólót viselt. A rapper nyelve azonban megbotlott a koncert végén:

A színpadon láthattátok Curtist, Majkát és az őket

– köszönt el a közönségtől. Hogy ezt megszokásból, nosztalgiából, vagy az elmúlt nyolc év emléke miatt mondta, az nem derült ki, mindenesetre nem helyesbítette magát.
Curtis is koncertezik
A rapper, a múlt heti kirúgása után, úgy látszik, talpra állt. Szombaton a szlová­kiai Lég községben volt fellépése, és az Instagram-oldalára feltöltött videó alapján nagyon jó hangulatú bulit csinált. Előtte még barátaival elmentek Dunaszerdahely­re, ahol a helyi csapat meccsét nézték meg. Curtis erről megosztott egy fotót Face­book-oldalára, amihez a fociklub nevét írta: DAC… Talán nem véletlen! Vasárnap pedig igazán különleges meghívásnak tett eleget, családi napra ment Nyíradonyba, ahol először gyerekekkel focizott, majd még egy koncertet is lenyomott.
 
 

 
 
 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?