Belföld

A második legfontosabb hír a világon!


 
A szombati kormányellenes tüntetés lett mára a második vezető világhír a nemzetközi médiákban.

Az első a szíriai bombázások. Minket ez annyiban érint, hogy megértsük miért is menekülnek onnan az emberek. Azok az ártatlan emberek és gyerekek akik ellen tiltott vegyifegyvereket vettnek be!
A második viszont a magyar választások tisztasága ellen és eredménye ellen szervezett tüntetés.
A világ vezető napilapjai számolnak be arról, hogy mekkora létszámú békés ellenzéki tömeg vonult fel a tisztességtelen, általuk elcsalt választásoknak nevezett tüntetésen.
Megemlítik, hogy a választást nyert kormánypárt, hatalmas káoszt, tömeghisztériát és külföldről importált Soros György által fizetett terrorista gyanús elemek felfordulást fognak okozni.
Ehelyett, a Civilekkel az élen az összes ellenzéki párt résztvett a megmozduláson úgy hogy ő maguk teret engedtek azoknak akik esetleg nyomást tudnának gyakorolni a kormányra. Mindezt persze a legynagyobb békesség közepette.
Megemlítik továbbá, hogy Orbán a kormány alakításának első lépéseként, ezen Civil társadalmakat akarja kordába szorítani, illetve beszüntetni, migráns veszélyre hivatkozva. Azon migránsok ellen, akiket vegyifegyver támadás is ér!


forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?