Belföld

A kormány politológusa mindenkit megnyugtat: csak a szombaton felvonuló sorosisták megfigyelésére szolgálnak a frissen kihelyezett kamerák

Csütörtökön a rendőrség látványos tüntetőmegfigyelő tornyot épített a Szalay utca és a Kossuth tér sarkára, ami több másik felszerelt kamerával együtt arra szolgálhat, hogy rögzítse a szombati tüntetés résztvevőit és az esetleges szabálysértéseket.
 

Fotó: 444.hu

 
Kiszelly Zoltán, a Századvég politológusa ennél is több információval rendelkezik a rendőrségi kamerákkal kapcsolatban, amiket a Facebbok-oldalán osztott meg:
„Mindenki nyugodjon meg!
A holnapi tüntetés biztonsági óvintézkedései csak a Soros-hálózat várható „szokásos” provokációinak rögzítését, és az esetleges provokatőrök jobb azonosítását szolgálják.
Van ennek preventív hatása is, hiszen így a provokatőrök nagyobb eséllyel buknak le, és meggondolják, hogy MAJDAN-t, vagy Hamburgot (álarcos zavargások a tavalyi G20-csúcs idején) csináljanak-e Budapestből.
MINDANNYIUNK ÉRDEKÉBEN!”

 
Kiszelly Zoltán, a Századvég politológusa a liberalizmusról beszél az Index szerkesztősége előtti udvaronFotó: Médiaklikk/MTVA

 
A politológus korábbi nagy megfejtései:

  • „Nem a szabadsággal van a baj, hanem hogyha már az emberek jogait már a homoszexuális kisebbségnek meg mindenkinek a jogait kit… akkor jöhetnek az állatok. Vagy a növények. Azoknak is adjunk jogokat.
  • A Blaha Lujza téri karácsonyi ételosztás, csak egy liberális beetetés.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?