Celeb / Híresség

Megyeri Csilla úgy érzi, egyre jobban belejön a ValóVilág műsorvezetésébe is: „Nem bízom el magam; pontosan tudom, hogy mikor és hogyan bakiztam”

Vadonatúj oldaláról ismerhette meg a közönség Megyeri Csillát. A média szakon végzett influenszert eddig népszerű műsorok szereplőjeként láthattuk a képernyőn, az utóbbi időben azonban esténként, az RTL+-on 24 órában látható a ValóVilág tizenkettedik szériájának műsorvezetőjeként kapott lehetőséget.

 

 

 

Csillától nem teljesen idegen ez a szerepkör, hiszen 2016-ban a debreceni Alföld Televízió számára készített interjúkat, ez mégis különleges kihívás számára.

– Az első adás előtt, mint mindenki, én is izgultam, pedig Puskás Peti erős támaszom volt, de aztán újabb mérföldkő következett, mert egyedül is helyt kellett állnom. Még mindig van bennem egy kis drukk, de úgy érzem, hogy adásról-adásra egyre jobban belejövök a élő adás műsorvezetésébe is. Fontos számomra az építő jellegű kritika is, de rengeteget jelent, hogy számos dicséretet kaptam szakmabeliektől és színészektől. Ez arra ösztökél, hogy még jobb legyek – mondta el a Blikknek Megyeri Csilla, aki ennek ellenére rendkívül kritikus magával szemben.

Nem bízom el magam; pontosan tudom, hogy mikor és hogyan bakiztam, még ha ez csak olyan apróság, amely a nézőknek nem is tűnt fel. Érdekes, mert ez csak akkor történt, amikor kevésbé görcsöltem rá a feladatomra, szóval arra jöttem rá, hogy az izgulással kordában tudom magam tartani

– fogalmazott nevetve.

Csilla tervei között szerepel az is, hogy beszédtechnika-tanárhoz jár, jóllehet, senki nem jelezte, hogy szüksége volna rá, ám ő a jó pap holtig tanul elvet követi.

 Szeretném a maximumot kihozni magamból, mert a ValóVilággal óriási lehetőséget kaptam, régi álmom vált valóra. Remélem, hogy ezt majd újabb műsorvezetői feladatok is követik, mert élvezem ezt csinálni. Érdekel a villalakók viselkedése, hogy mi történik velük, ennek a pszichológiáját érdemes követni. Úgy látom, idén igazán jó kis csapat gyűlt össze – fogalmazott Csilla, akire hamarosan újabb kihívás vár, amikor egyedül helyt kell állnia az első párbajon.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?