Belföld, Celeb / Híresség

Hódi Pamelát betámadták Berki Krisztián születésnapja miatt: „Nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem”

Berki Mazsi után Hódi Pamelába is belekötöttek a kommentelők, de ő keményen visszaszólt.

 

 

Berki Krisztián július első napján töltötte volna be a 42. életévét, ám két hónappal ezelőtt váratlanul elhunyt. Felesége, Berki Mazsi Balin próbálja összeszedni magát, mint mondta, a kislánya miatt muszáj kitartania, hiszen teljesen egészséges édesanyaként akar a támasza lenni mindenben. Eredetileg hármasban utaztak volna az egzotikus helyre, ám az özvegy már egyedülálló anyukaként gyógyul a Paradicsomban. Ezt sokan nem nézték jó szemmel, és szóvá tették, miért nyaral a gyász időszakában.

Nem Mazsi az egyetlen, akit betaláltak a negatív kritikák: Hódi Pamelába is beleálltak Krisztián születésnapja miatt. 24 óráig megtekinthető Instagram-történetében árulta el, hogy nem az a „kommenttörölgetős” típus, viszont nála is kicsapta a biztosítékot az, ahogyan néhányan megmondják nekik, hogyan éljék az életüket történtek után. Mint fogalmazott, senki nem lát bele a mindennapjaikba, ezért nem érzi úgy, hogy el kéne tűrnie a bántásokat.

„A kötelességem elvégzem még akkor is, ha nem posztolok a temetőből, a sírhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén, az édesapja születésnapján: vittünk virágot, rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt. Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami történt, azokat szeretném megkérni, hogy gondolják át, amit kommentelnek. Köszönöm a megértést” – fogalmazott Pamela.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?