Egyéb

Támadják Bódi Csabit, mert szájon puszilta a kislányát – Pedig a mulatóssztárnál ez természetes

Budapest — Többeknél kiverte a biztosítékot Bódi Csabi (40) egyik fotója az interneten, amelyen szájon csókolja kétéves kislányát, Lilient.

 

 

 

 


Mi több, a mulatóssztár az egyik kommentben még azt is elárulta, hogy 12 éves fia, Rómeó ugyanúgy kap csókot. Az énekes nem érti a kritikákat, szerinte azok, akik emiatt bántják, csak irigyek.

– Ez csak annak furcsa, aki nem roma. Számomra a szájra puszi a legtisztább, legmélyebb, isteni szeretet jele a kislányom, a gyerekeim felé – jelentette ki Bódi Csabi, aki úgy nőtt fel, hogy ez számára természetes.

 

KAPCSOLÓDÓ:

Egy pszichológus elmagyarázza, miért kellene abbahagyni a gyerekeink szájon csókolását

 

Korábban itthon Berki Krisztián akasztotta ki ugyanezzel az internet népét, külföldön pedig a volt angol válogatott labdarúgó, David Beckham háborított fel sokakat azzal, hogy a száját puszilta meg a kislányának. Csabi szerint ők ezt így szokták meg a családban, az idő múlásával náluk is változik ez a szokás.

 

– Ahogy idősödik egy gyerek, onnantól kezdve a férfi a kezét vagy a homlokát csókolja meg a nőnek, én is így fejezem ki a szeretetem és a tiszteletem anyámnak – jelentette ki az énekes, aki büszke roma hagyományaira, s úgy is adna tovább mindent a gyermekeinek, ahogy ő kapta a szüleitől.

Nem érti, miért irigyek az emberek arra a szeretetre, amit a kép sugároz.

– Komolyan mondom, az emberek egy részét nem a koronavírus viszi majd el, hanem az irigység – bosszankodott Csabi. – Állandóan ítélkeznek mások felett, pedig ahhoz csak Istennek van joga!

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?