Celeb / Híresség

„Így nem lehet élni” – Szakított kedvesével az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja – videó

Bár a kapcsolatuk igen szenvedélyes volt, a folyamatos feszültség megölte Kovács Dóri és szerelme románcát: őszintén vallott szakításának okairól az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője.

 

 

 

 


Véget ért Kovácsi Dóri viharos párkapcsolata! Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, aki nemrégiben sikeres kozmetikus vizsgát tett, de lemezlovasként is ismert, az RTL Klub Fókusz című műsorának riportjában mesélt arról, hogy bár nagy szenvedéllyel szerették egymást a párjával, Robival, a kapcsolatuk mostanra mégis zátonyra futott, hiába tűnt még karácsonykor is úgy, hogy minden rendben van köztük.

A szakítás mellett hosszas őrlődés után döntött Dóri: se veled, se nélküled kapcsolata a férfival egy éven át tartott, akivel villámgyorsan összeköltöztek.

– Elképesztő szenvedély volt közöttünk, de ez azt is hozta magával, hogy nagyon sokat veszekedtünk. Beláttuk, hogy el kell engednünk egymás kezét, mert így nem lehet élni. […] Én szerelmes voltam. A szerelem, a lila köd nem feltétlenül egyenértékű a békével és a harmonikus kapcsolattal – mondta a Fókusz riportjában Dóri, akinek kapcsolatát a koronavírus-járvány első hulláma miatt elrendelt karantén is próbára tette. Most a munkájára koncentrál, ami segíthet begyógyítani sebeit. Mint mondja, szerinte hazudik az, aki azt mondja, egy szakítás, egy elengedés nem fájdalmas.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?