Celeb / Híresség

Áll a bál: a közösségi oldalaikon vitatkoznak a Feleségek luxuskivitelben sztárjai

A Feleségek luxuskivitelben évadzárója előtt némi extraként vitáznak a feleségek a közösségi oldalakon.

 

 

 

 




 

A show két szereplője, Molnár Nini és Csősz Boglárka az Instagramon üzengetnek egymásnak. Molnár követőivel osztotta meg, hogy eltűnt a táskája a forgatáson, és kiírt egy szavazást, hogy vajon Csősz stylistja emelte-e el az értékes kiegészítőt.

A hétfői epizódban a feleségek egy luxuspartin vettek részt, ahol a résztvevők megmutathatták ékszereiket, pontosabban gyémántjaikat. Molnár Nini tegnap Insta-sztoriban megosztotta, hogy a rendezvényen eltűnt a szívtáskája, majd szavazásra bocsátotta követői között, hogy Nagy Noémi, vagy Csősz stylistja, Mihályi Paris vette-e el a táskát.

 

Csősz persze nem hagyhatta szó nélkül a posztot, saját oldalán írta meg válaszát, melyben kifejtette, hogy száz százalékig megbízik Mihályiban, hisz értékes ékszereit is mindig rá bízza, illetve csak magas minőségű termékeket hordanak, így elképzelhetetlen, hogy Molnár táskájára fanyalodtak volna.

A történet egyelőre itt tart, úgy tűnik, a két szereplő nem lett jóban a forgatások alatt. Persze az eset nem példa nélküli, már korábban is alakult ki parázs vita a szereplők között, és olyan is volt, amikor ugyancsak a stylistok miatt kaptak hajba.


 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?