Celeb / Híresség

Tényleg szent a béke a Gáspár tesók között – Ezzel a fotóval ásta el a csatabárdot Győzike és Zsolti

Végre kibékült egymással Gáspár Zsolti és Gáspár Győző, erről árulkodik Győzike legújabb Instagram-posztja, és az ahhoz tartozó sorai is!

 

 

 




 

Mint ahogyan azt a Blikk is megírta nemrégiben kiderült, hogy Gáspár Győző és testvére, Zsolt majdnem egy évig szóba sem álltak egymással, ám pár napja újra kibékültek, amikor egy közös barátjuk születésnapjára mindketten meghívást kaptak.

Bár az elmúlt egy évben nem volt felhőtlen a viszony Gáspár Győző és Zsolti között, úgy tűnik, megtört a jég, és kibékült a két nagydumás testvér! Erről árulkodik Győzik frissen feltöltött Instagram-posztja is, amin öccsével mosolyog éppen:

 

Ha pedig ez nem lenne elég egyértelmű, végképp eloszlatja a rossz viszonyukról szóló kétségeket Győző posztjához írt sorai:

„Testvéreink tovább mellettünk lesznek, mint bárki más. Szüleink halála után testvéreink lesznek azok, akikkel mindenki másnál régebben ismerjük egymást. Ők tudják, hogy milyenek is vagyunk valójában – ismerik azokat a dolgainkat is, amelyeket szégyellünk, amelyeket gondosan elrejtettünk a világ elől, és amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenénk. Úgyhogy amikor egy barátra van szükségünk, ők mindig ott lesznek, és a hozzájuk fűződő kötelék a világon a legerősebb” – olvasható a kép alatt, amit a követők nagy-nagy örömmel fogadtak.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?