Celeb / Híresség, Kvíz

Pofonegyszerű kvíz: 10-ből 10 pontot senki sem tud szerezni, pedig nagyon könnyű kvíz azoknak, akik jártasak a magyar bulvárban

Tudod, melyik hírességnek ki a párja? Ezzel a kvízzel megtudhatod, mennyire vagy jártas a magyar bulvárban.

 

 

 

Nap, mint nap azzal vannak tele a bulvároldalak és a televíziós műsorok, hogy a magyar hírességek kikkel vannak együtt. Vannak olyan műsorok a tv-ben – például a Nyerő Páros vagy a Drágám, add az életed! -, amikbe a magyar celebek mindig a párjukkal mennek el játszani, éppen ezért aki rendszeresen mozog a hazai sztárvilágban, azok kívülről tudják, hogy ki kivel van éppen együtt.

Aztán amikor feltennének nekik a kérdést, hogy hogy is hívják Hódi Pamela párját, vagy mi Kulcsár Edina szerelmének igazi neve, lehet nem is ugrana be hirtelen. Most egy olyan kvízt hoztunk nektek, amivel tesztelni tudjátok a tudásotokat, hogy mennyire is ismeritek a magyar sztárpárokat.

Az alábbi kvízben 10 hírességet fogtok látni, és meg kell mondani, hogy hogy hívják a párjukat.

A feladat nem lesz olyan könnyű, mint amilyennek látszik, egyes fordulókban érdemes alaposan átgondolni a választ, mert nem biztos, hogy az a jó megfejtés, amire azonnal rá akarnánk bökni. De aki tényleg folyamatosan követi a magyar bulvárt, azoknak meg sem fog kottyanni ezt a teszt; mindenesetre akkor is érdemes odafigyelni, mert elég egy hirtelen rossz döntés, és máris nem maximális a pontszám.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?