Érdekes, Hírek

Feltámadt a halottnak hitt férfi, akit egy napig hullaként tároltak szerettei egy fagyasztóban – Videó

Egészen elképesztő eset történt egy indiai családdal, ugyanis halottnak hitt szerettük 24 óra után megmozdult és felkelt a hullatároló fagyasztóból.

 

 

 
 

A 74 éves Balasubramanian Kumar hosszú ideje ágyhoz kötött beteg volt, hétfőn pedig családtagjai arra lettek figyelmesek, hogy szerettük egész nap meg sem mozdult, ezért a azt hitték, hogy ütött az órája és meghalt – írja a The Sun.

A család ezért megkeresett egy erre szakosodott céget, és házhoz rendeltek egy átlátszó tetejű fagyasztót, hogy abban tartsák a holttestet, míg elvégzik a búcsúszertartásokat. Másnap azonban amikor a cég alkalmazottai visszatértek, hogy elvigyék a fagyasztót, észrevették, hogy a holttest még mozog.

 

 

 

Amikor ugyanis a hullaszállító megérkezett érte, a férfi megmozdította a karját, amitől az egész családja sokkot kapott. A döbbenetes jelenetről videófelvétel is készült, melyen jól látszik, ahogyan a halottnak hitt férfi még mozog, pontosabban remeg, ami nem meglepő, ha az ember 24 órát egy fagyasztóban tölt.

A fagyasztós cég emberi ezután szóltak a családnak, hogy Kumar még lélegzik, akik azonnal orvosi segítséget hívtak. A 74 éves férfit jelenleg kórházban ápolják. A rendőrség gondatlan veszélyeztetés miatt indított nyomozást az ügyben, de annak a gyanúja is felmerült, hogy a család szándékosan próbálta siettetni a férfi halálát.

 

 

 

forrás: noizz.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?