Celeb / Híresség

„Szeretném, ha büszkék lennének rám” – Nagy elhatározásra jutott Gáspár Zsolti

Nem akármilyen dologra szánta rá magát Gáspár Zsolti: Győzike testvére továbbtanulna, ezért hamarosan visszaül az iskolapadba.

 

 

 




 

Le akar érettségizni Gáspár Zsolti! A Romantic együttes frontembere, Gáspár Győző öccse úgy véli, sosincs késő ahhoz, hogy az ember rávegye magát a tanulásra, ő maga pedig elég tudásszomjat érez magában ahhoz, hogy ismét iskolapadba üljön. A legtöbb tantárgy annak idején nem igazán érdekelte, legtöbbször csak ketteseket zsebelt be, végül pincér végzettséget szerzett, ám számításait az állattartásban találta meg – írja a Ripost.

– Az az igazság, egyre jobban zavar, hogy nincs érettségim, hiszen a gyermekeim már megszerezték ezt a papírt. Főiskolára fognak járni és én szeretném, ha büszkék lennének rám, ezért elkezdtem keresni a lehetőségeket. Levelezőn szeretném megszerezni az érettségit, majd beiratkozom a TV2 akadémiára, ahol kitanulom a tévézés csínját-bínját – magyarázta Gáspár Zsolti, aki elég kitartónak tartja magát. Hamarosan a TV2 új műsorában, a Farmban fog szerepelni gazdaként Demcsák Zsuzsa mellett. Mint mondta, a műsorvezetőre igazi példaképként tekint.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?