Életmód

10 szokatlan dolog, amit a legtöbb férfi vonzónak tart egy nőn

Sokan hiszik azt, hogy a férfiak a cicababákhoz vonzódnak, akiknek mindenük mű, az arcuk egy kiló sminkkel van kikenve, 13 centis magas sarkúban tipegnek az utcán és akkora idomaik vannak, mint a fejük. Nos, aki ezt gondolta az tévedett, ugyanis a férfiaknak teljesen más dolgok jönnek be. Ilyen például a kisebb idomok, a kócos haj, vagy ha nincs a nők lábán zokni. Ma összeállítottunk egy kis listát, ami tökéletesen, pontról-pontra leírja, hogy mik azok, amikért a férfiak ténylegesen odavannak. Elképzelhető, hogy néhány hölgy hitetlenkedni fog, de ezek valóban így vannak.

 

 

 

Nyújtózkodás.

Az erősebbik nem képviselői egyszerűen oda meg vissza vannak attól a látványtól, mikor kedvesüket az elnyűtt pólóikban megpillantják a reggeli nyújtózkodás közben. Úgy gondolják, hogy abban a pillanatban sebezhetőbbek és törékenyebbek, mint alapjáraton.

Kócos frizura.

A női nem minden egyes fillért elköltene arra, hogy haja mindig tökéletes legyen. Ez mind szép és jó, csak a férfiaknak nem erre van szükségük, mert ők imádják egy nő kócos kis fürtjeit, ami sokkal természetesebbé teszi őt.

Kis pocak.

Sokan hiszik azt, hogy az úriemberek azt preferálják, ah egy nőnek lapos és kocka hasa van. Ez nem igaz, ők nagyon is szeretik, ha egy hölgynek van egy pici alhasa. Marilyn Monroe mondta mindig azt, hogy “Egy nő pocak nélkül olyan, mint egy ház erkély nélkül.” – és mennyire igaz.



Szemüveg viselés.

Persze régen az iskolában minden egyes kislány szégyellte magát, mikor fel kellett tenni a szemüveget, viszont manapság ez már menőnek számít. A férfiak amúgy is szeretik, mikor egy nő szemüveget visel, ugyanis azt a látszatot kelti, hogy ők sokkal okosabbak és vonzóbbak, mint azok a nőtársaik, akik nem hordanak szemüveget.

Ha nincs rajtuk smink.

Sok nő van abban a hitben, hogy csak akkor lesznek szépek, ha egy kiló vakolatot magukra kennek. Ez is butaság, hiszen a férfiak pont, hogy a természetes megjelenést keresik egy nőben. Ha nem vagy képes lemondani teljes mértékben a sminkről, akkor legalább egy visszafogottabbat válassz.

Apró ráncok.

Valahogy a hölgyeket sokkal jobban aggasztja a testükön megjelenő ráncok, mint a férfiakat. Annak ellenére, hogy a nők a hátuk közepére sem kívánják, a pasiknak igenis bejönnek az apró ráncok. Számukra ez egyenesen arányos a tapasztalattal és az érettséggel.

Ha hosszú szoknyákban vannak.

Ha eddig azt gondoltad, hogy csak miniszoknyával tudod felhívni egy férfi figyelmét, akkor nagyot tévedsz, mert hosszú szoknyával is ugyanúgy fel lehet. A férfiak nagyon szeretik, mert titokzatosságot sugároznak, amik bizony beindítják a fantáziájukat.

 

 

 

 

Csupasz lábak.

Ezt még maga a férfi nem sem tudja megmagyarázni, de valamilyen oknál fogva, vonzónak tartják, ha egy nő mezítláb van a lakásban.

Ha egy nőnek jó az étvágya.

Az erősebbik nemet semmi sem idegesíti jobban, mint egy diétázó nő, aki mindennap elmondja, hogy kövér. Számukra szimpatikusabb az, ha egy nőnek jó az étvágya, mert akkor jókat tudnak együtt enni.

A bikini alatti fehér területek.

Természetesen a nők ebben sem értenek egyet, hiszen számukra az a szép, ha a teljes testük le van barnulva. Nos, a férfiaknak viszont nagyon bejönnek a bikini alatti fehér területek, ugyanis úgy érzik, hogy ezeket a helyeket csak nekik van joguk látni.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?