Celeb / Híresség

Gáspár Evelin smink nélkül: ilyen nagy a különbség, ha nincs semmi az arcán

Gáspár Evelin előnyben részesíti a natúr külsőt.

 

 

 




 

Gáspár Evelin élete 2005 februárja óta nyitott könyv a magyar tévénézők számára, ugyanis ekkor startolt el hazánkban a Gáspár család hétköznapjait bemutató Győzike Show. Az elmúlt 15 évben ugyan hosszabb-rövidebb időre elvonult a nyilvánosság elől, de többnyire mindig tudatta rajongóival, hogy épp mivel foglalatoskodik.

A 26 éves lány hiába szerezte meg 2018-ban közgazdászdiplomáját, saját bevallása szerint influenszerként keresi a kenyerét, valamint éppen azon dolgozik, hogy elsajátítsa a cukrászmesterség fortélyait. Népes követőtábora minden lépésére kíváncsi: mit visel, hol edz, vagy éppen, hogyan van kisminkelve.

Gáspár Evelin smink nélküli fotója

Ha végigböngésszük az Instagram-oldalát, megfigyelhetjük, hogy Győzike lánya a pózolás mestere, pontosan tudja, milyen szögből kapja le magát, és azt is kisujjból kirázza, melyik smink mutat a legjobban az arcán. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy kizárólag több réteg festékkel mutatkozik a kamera előtt. Épp ellenkezőleg, az utóbbi időben szívesebben csinál teljesen natúr szelfiket.

 

 

 

 

Festetlen vonásait elnézve nincs is szüksége sem alapozóra, sem rúzsra, hiszen makulátlan bőre és olyan dús ajkai vannak, amelyek hangsúlyozás nélkül is irigylésre méltóak. Egyedül szemöldöke nem az anyatermészet műve, ugyanis az sminktetoválással készült.

Rajongói is imádják, hogy a természetességet képviseli, bár mint általában minden híresség oldalán, itt is megtalálható pár negatív kritika. A legtöbben mégis dicsérik Gáspár Evelint, és  tanácsot is kérnek tőle szépségápolás témában.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?