Belföld, Hírek

Szomorú hírt osztott meg Győrfi Pál. Nem tagadja, aggódik

Győrfi Pál nagyon rossz hírekkel érkezett.

 

 

 




 

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem tagadja, hogy növekvő aggodalommal nézi a vírus terjedését a világban és hazánkban is. Szerinte az egyik oka a járvány előretörésének, hogy a magyarok közül sokan hitetlenné váltak, és nem veszik komolyan a veszélyt.

„A szakemberektől és tőlem is csak azt lehetett hallani, hogy a vírus nem szűnt meg létezni, itt van közöttünk, és ameddig nem lesz védőoltás, addig be kell tartani néhány alapvető szabályt, ami tavasszal olyan jól ment. Nyáron azonban ismét élveztük a szabadságot, beindult a társasági élet és a külföldi utak, mintha mi sem történt volna. Emiatt lehet szerintem, hogy hazánkban is egyre több az új fertőzött. Remélem, újra észbe kapunk” – ecsetelte a Ripost-nak.

Mi sem bizonyítja jobban a problémát, hogy az ő ismeretségi körében is előkerültek pozitív tesztek.

„Újra megtartottam a gyerekeknek az egészségvédelmi előadást. Szépen viszik magukkal és hordják a kis maszkjukat. Olyat vettem nekik ajándékba, amit élvezettel hordanak. Ádám kalózosat kapott, Aliz cicást, Lilla pedig rózsaszín pandásat. Persze nem a maszk mintája a lényeg, az a fontos, hogy a gyerekeink is fontosnak tartsák a megelőzést, érezzék a közösségi felelősséget” – figyelmeztetett Győrfi.

 

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?