Életmód

12 férfi, akinek a barátnője bármiért képes dühbe gurulni

Egy-egy rosszabb nap alkalmával bármelyikünkkel megesik, hogy jelentéktelen kis semmiségeken is felkapjuk a vizet. Sajnos az is előfordul néha, hogy az egész napos feszültséget, ami felgyülemlik bennük a munkahelyen, azt a párunkon vezetjük le a nap végén, amikor hazamegyünk. Ilyenkor szinte bármilyen, igazából említésre sem méltó dolog okot szolgáltathat rá, hogy belekössünk a másikba. Ez még megbocsátható, de ha egy párkapcsolatban túl gyakran fordul elő, és teljesen indokolatlan helyzetekben, az már komolyabb problémákhoz vezethet.. Előbb-utóbb eljön az a pont, amit már nem képes, és nem is akar tolerálni a másik fél.

 

 

 

Dühös lett rám azért, mert én nem lettem dühös egy teljesen értelmetlen dolog miatt, és nem akartam vele vitatkozni.
A barátnőm egy teljes napon át nem szólt hozzám, amiért legyőztem őt egy kártyajátékban.
Felkapta a vizet, amiért a kutyánknak köszöntem először, amikor hazaértem a munkából, és csak azt követően neki.


Amikor már pont kezdtem volna elaludni, hirtelen felkapcsolta az éjjeli lámpát, és elkezdett velem kiabálni, hogy én már biztosan nem szeretem őt, ugyanis a testbeszédem, és az, ahogy elfordultam tőle, egyértelműen erre utal.
Számonkért, amikor meglátta, hogy vettem magamnak néhány új pólót. Azzal vádolt, hogy biztosan azért vettem, mert más lányoknak akarok tetszeni.
Miután hazatértem egy kiküldetésről, veszekedni kezdett velem, amiért mindent neki kellett otthon csinálnia, amíg én a hadseregben voltam.
A barátnőm azt mondta, hogy egy kis egyedüllétre van szüksége, ezért elutazott a hétvégére és megkért, hogy ne keressem. Vasárnap este, amikor visszajött, dühösen leteremtett, amiért egész hétvégén arra sem vettem a fáradtságot, hogy legalább egyszer felhívjam őt.
Megharagudott, amiért szerinte túl későn találkoztunk kávézni. Azt mondta, biztos azért ilyen későn értem csak rá vele kávézni, mert előtte egy másik nővel kávéztam.
A barátnőm dühös lett rám valami olyan miatt, amiről később kiderült, hogy valójában ő csinálta.

 

 

 

 

 

Dühös lett rám, amiért megemlítettem neki, hogy volt egy barátnőm az általános iskolában, holott ő nem járt senkivel az általános iskola alatt.
Az egyik haverom megkért, hogy segítsünk neki költözködni. Pakolás közben poénból a mellénél fogtam meg egy próbababát, és amikor a barátnőm ezt meglátta, teljesen kiakadt. A haverjaim előtt elkezdett ordibálni velem, és a keze ügyébe kerülő tárgyakat a földhöz csapkodta. Majd közölte, hogy ha a próbababa jobban tetszik nekem, mint ő, akkor legyek vele boldog.
A reggelem azzal indult, hogy amikor felébredtem, a (volt) barátnőm megpofozott. Amikor megkérdeztem, hogy ezt mégis miért kaptam, azt válaszolta, hogy azért, mert az álmában elhagytam őt egy másik nőért.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?