Celeb / Híresség

24 karátos arany és gyémántpor: ilyen lesz az Emilio família fürdőszobája?

A család még a nyár folyamán belevetette magát a ház egyes részeinek felújításába, csinosításába. A fürdőszoba azonban még hátra van, amelynek nem mindennapi látványvilágot álmodott meg a família.

 

 

 




 

Mindig újabb és újabb házcsinosítási munkálatokat álmodik meg az Emilio família, amely a nyár folyamán is elvégeztetett néhány apróbb ház körüli teendőt.

„Amióta beköltöztünk a házba, folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre szebb, egyre otthonosabb legyen. Nemcsak a nappalit, Emilio próbateremként használt szobáját, de a kertet is rendbe tettük az utóbbi időben. Most már igazán úgy fest a belső tér, ami minket jellemez, nekünk tetszik” – mondta Tina, aki férjével együtt látogatott el Takács Csabához, hogy a felújításra váró fürdőszoba kapcsán kikérjék a mester véleményét.

Az Emilio család fürdőszoba-felújításon gondolkodik.

 

 




 

 

„Szeretnénk a kádat, mosdókagylót, WC-t kicseréltetni valami igazán egyedire. Csabi – ismerve minket – figyelmünkbe ajánlotta a különleges, arany színárnyalatú berendezéseket, amik azonnal megtetszettek. Különleges fényük van, ami nem kopik el, köszönhetően a 24 karátos aranynak és a hozzáadott ipari gyémántpornak” – mondta Emilio, akinek felesége is rábólintott a királyi kivitelezésre.

Emilióék új házába egy különleges kád is bekerül majd.

„Nem szeretnénk, ha bárki is azt gondolná, hogy azért választunk ilyen szanitereket, mert jó dolgunkban már nem tudunk mit csinálni. Szó sincs erről! A különlegessége tetszik ezeknek, a mi otthonunkhoz, a mi házunkhoz ez passzol is, hiszen az arany szín több helyen visszaköszön. Ez nem egy szokványos fürdőszoba lenne így, mi pedig szeretjük, ami egy kicsit más, mint a többi” – tette hozzá Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?