Celeb / Híresség

Hódi Pamela is elkapta a koronavírust

Két hétig távol kell lennie a lányától.

 

 

 




 

Barta Sylvia, Gáspár Laci és Vajna Tímea után Hódi Pameláról is kiderült, hogy koronavírusos. Utóbbi a közösségi oldalán beszélt arról, hogy karanténban van és azt is elmondta, mit tapasztalt eddig.

Szeretném ha tudnátok, hogy bár minden óvintézkedést betartottam és figyeltem mégis elkaptam a korona vírust. Kicsit dühít ez az egész, mert két hétre karanténba szorultam, a lányom nem lehet Velem. Most kezdtük a sulit, mellette kellene lennem és mégsem tehetem! Emiatt megőrülök és nagyon fáj! De az Én érzéseimtől sokkal fontosabb, hogy negatív lett a tesztje egészséges és nyugodtan mehet iskolába

– kezdte Hódi Pamela, aki a tüneteiről is mesélt.

Először is azt vettem észre, hogy orrhangom van, ami Nekem soha nincs kb. Másnap már fújtam is rendesen, majd azt vettem észre hogy mosok és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének, nem érzem a leves ízét, se a csokiét! Úr Isten, gondoltam magamban tuti elkaptam. Voltak végtagfájdalmaim, de azt leginkább a kimerültségre fogtam. Lázam és tüdőfájdalmam egyáltalán nem volt. Alapból azt érzem, hogy engem személy szerint anno egy influenza jobban megviselt, de nyilván mindenki másképp éli meg.

Először vérmintából teszteltette magát, ami negatív lett, a PCR teszt azonban már pozitív eredményt mutatott.

Azonnal hívtam a népegészségügyi központot, hogy bejelentsem az eredményem! Ez nagyon fontos, mivel a bejelentéstől számít a 2 hét karantén. Na azóta már hívtak a rendőrségről, ami ilyenkor teljesen normális, úgyhogy alkalmanként bejelentkezés nélkül meglátogatnak majd, hogy valóban itthon tartózkodom-e NON-STOP.

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?