Celeb / Híresség

10 híresség, akik nem tudtak eleget tenni a hollywoodi szépség kritériumoknak

Sok hírességnek be kell illeszkednie a szigorú hollywoodi “keretbe”, hogy esélye legyen a meghallgatásra. Úgy döntöttünk, hogy olyan hírességeket mutatunk be, akik elég bátrak ahhoz, hogy ne hajoljanak meg a kritériumok előtt. Bebizonyították az egész világnak, hogy a megjelenésük nagyon jó!

 

 

 

10. Benedict Cumberbatch

2010-ben, amikor a Sherlock első epizódja megjelent a képernyőn, a producerek szembesültek a dühös visszhangokkal a rajongóktól. Szerencsére a karizmatikus színész hamar belopta magát az emberek szívébe.

9. Meryl Streep

27 éves korában senki nem ismerte Merylt. Kipróbálta magát a King Kongban, de a producer negatívan beszélt Streepről. Azt mondta: “Miért hívtátok meg őt? Túl csúnya! “Meryl mély lélegzetet vett, és azt mondta:” Sajnálom, hogy azt hiszed, túl csúnya vagyok a filmedhez.” Ma Meryl Streepnek 20 Oscar-jelölése van.

8. Jessica Chastain

A meghallgatás során “vörös hajú” címet kapott, ami egy bizonyos elutasítás Hollywoodban. Azt mondták neki, hogy festesse be a haját, és egy tipikus szőke lány lesz. Végül Chastain híressé vált a vörös hajának köszönhetően.


7. Kesha

Amikor Kesha már híres volt, a menedzsere gyors fogyásra biztatta. Ez a súlyos fogyás egészségügyi problémákat okozott. Miután visszanyerte egészségét, Kesha megfogadta, hogy soha többet nem fordít figyelmet arra, hogy mások mit mondanak, és úgy döntött, hogy élvezi a saját életét.

6. Chrissy Teigen

Nehéz elhinni, hogy John Legend híres divatmodellje és felesége nem tudott megfelelni Hollywood normáinak. Amikor Chrissy kezdő modell volt, túl kövérnek tartották.

5. Taylor Lautner

Ez a világhírű vérfarkas a Twilight előtt “túl gyenge” volt. Ki érti ezt…

4. Tyra Banks

Az amerikai modellek “anyját” 2006-ban még erőteljesen kritizálták.

 

 

 

 

 

3. Lea Michele

Amikor ez a színésznő egy gyönyörű hanggal 13 éves lett, azt mondták neki, hogy meg kell műttetnie az orrát, hogy folytassa pályafutását. Soha nem tette meg.

2. P!nk

P!nk talán a pop-rock egyik legismertebb arca, de nem a megjelenésével hajtja a sikert. Néhányan azt mondták, hogy nem néz ki elég jól a folyóiratok borítóján, de bebizonyította az egész világnak, hogy ez pont elég.

1. Jennifer Lawrence

Az Az éhezők viadala után sokan gúnyolódtak, hogy Jennifer Lawrence nem volt “elég éhes”. Ma Lawrence egy nagyon ígéretes fiatal színésznő. Nem néz ki többé éhesnek, és a kritikusoknak magukkal kellett szembenézniük.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?