Celeb / Híresség

A Barátok közt színésznője volt 13 évig: most vidéken földet művel a párjával

Gyebnár Csekka, a Barátok közt Bokros Gizije vidéken kezd új életet.

 

 

 

Sok hírességhez hasonlóan az elmúlt évek során döbbent rá igazán, hogy lelki békéje megteremtéséhez szüksége van a vidéki nyugalomra, így párjával egyre több időt töltenek a Pilisben található kis telkükön. 

Gyebnár Csekka vidéken

Gyebnár Csekka és párja, István lassan 14 éve élnek együtt, azonban a városi élet őket is ráébresztette arra, hogy ideje kicsit lelassítani. Amikor csak tehetik, igyekszenek minél több időt a vidéki telkükön tölteni, ahol mindig feltöltődnek pozitív energiákkal.

gyebnar-csekka-kep9

– 1200 négyszögöles kertünk van, és igen, az a cél, hogy oda is költözzünk. Sokan azt mondták, hogy más ebben a korban már visszajön inkább a kertből, mert már nem bírja. Ez nem egy új felfedezés igazából, hanem visszatalálás a gyökerekhez – mesélte a Reggeliben.

A színésznő lelke mélyén sokkal inkább a természet zöldjében érzi jól magát, ez az a környezet, ahol igazán otthon tud lenni.

– Ez egyfajta késztetés mindkettőnkben, nem kérdés, hogy mindez nekünk jót tesz-e. Szeretünk szimbiózisban élni a természettel, én vidéki lány vagyok, nekem nagyon hiányzik.

A telkükön még csak egy kis faház áll, azonban tervek és célok bőségesen vannak, amelyeket minél előbb szeretnének megvalósítani. 

– Természetesen a célokhoz kellenek azért az anyagiak is, fel kell építeni ott egy házikót, ami még nincsen. Egyelőre csak egy kis faház van, és a kert, meg a fák. Mindig olyan sok a termés és a gyümölcs, hogy rengeteget osztogatunk családnak és barátoknak, legalább öt családot el tudnánk tartani. Már megfordult a fejünkben a gazdálkodás és a vállalkozás ötlete is.

gyebnar-csekka--kepe10

Gyebnár Csekka nagy gonddal és odafigyeléssel ápolja és gondozza a kertjében található növényeket, amelyek a szeretetétől csak még szebben virágzanak.

– Volt már olyan barátnőm, aki áthozta a növényeit, amik tönkrementek, és nálam meggyógyultak a kertben. Simogatom őket, és mindig beszélek is hozzájuk. 

forrás: femina.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?