Celeb / Híresség

Megszólalt L.L. Junior: így éli meg családjával a bezártságot – Látni rajta, hogy még mindig él benne a gyász – videó

Jót tesz a kényszerből bevállalt bezártság és az idő az alkotásnak, sokkal letisztultabbak a dalaim – emeli ki a karanténidőszak egyik előnyét Joshi Bharat „Maradj otthon!” cimű videóvlogjában L.L. Junior zenész-rapper

 

 

 




 

– Sokkal jobb, kidolgozottabb zeneszámokat írok, amióta tart a karantén. Van arra idő, hogy az eddigieknél jóval alaposabban komponáljak, s ezt a közönségem is észreveszi – büszkélkedett el L.L. Junior zenész- rapper, aki egy gitáros barátjával maga is rendszeresen tart élő előadásokat az interneten. Ugyan nincs pörgés és koncert-feeling, de így másképpen lehet interaktívabb a rajongókkal való kapcsolat – érzékelteti a megváltozott kapcsolat új elemeit a rapper. Ugyan fizikailag távolabb kerültünk egymástól, de érzelmileg mégis meghittebb a viszony – tette hozzá L.L. Junior.

A zenész – bár nem beszélt róla, láthatólag még mindig nyomasztja kisfia fél évvel előtti halála – igyekszik humorral, jókedvűen átélni családdal ezt az időszakot, s ezt úgy tudja elérni, hogy nem engedi közel magához a stresszes eseményeket.

– Távolról figyelem az eseményeket, de inkább arra koncentrálok, hogy szeretteimet segítsem – mondta.

Bár családjával takarékosabban él és ő is megérezte a fellépések elmaradását, azért nem panaszkodott: a vírusveszély ellenére folyik új házának építése, de ezt csak úgy tehette meg – mint mondta –, hogy több lábon áll, így például a kereskedelemben is vannak érdekeltségei.

 

 




 


 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?