Autó, Belföld, Internet

Most bárki megveheti ezt a magyar páncélost, aki esetleg világvégére készül

Nem találtunk ennél menőbb használt járművet ma a hahu-n, de igazából ezután már nem is nagyon keresgéltünk.

 

 

 

 

 




Most bárki megveheti ezt a magyar páncélost, aki esetleg világvégére készül

Mert bármikor jól jöhet egy kiváló terepjáró képességekkel megáldott, bő 6500 kilós, úszóképes páncélozott harcjármű, potom 7 millió forintért. Ha pont ilyet kerestél, akkor van egy jó hírünk: megtaláltad.

Magyar Páncélos szállítójármű, Győrben készítették, Csepel dízelmotorral. Kitűnő állapotban. Hatástalanítva, állami dokumentációval, nagyon jó terepjáró képességgel, úszóképes, pótkerék, és egyéb kiegészítők vannak hozzá. Bárki megveheti, jogtiszta, sem a vásárláshoz, sem a tárolásához, és használatához különleges engedély nem szükséges – írja a hirdető.

 

 

 




 

 

Most bárki megveheti ezt a magyar páncélost, aki esetleg világvégére készül 1

Ezeket a páncélosokat az 1960-as évek elején fejlesztették Magyarországon, a FUG (páncélozott felderítő harcjármű) alapján. A Magyar Néphadseregnél és a rendőrségnél volt rendszeresítve. A teljes egészében hegesztett acél szerkezetű D–944 PSZH 1966-ban jelent meg). Az úszóképes páncélozott szállító harcjárművet vízen két vízsugárhajtómű segítette a haladásban.

A D–944 hat katonát szállíthat, akik a jármű oldalain lévő kis méretű ajtókon tudnak be-, illetve kiszállni. A típust ellátták infravörös éjjellátó berendezéssel, valamint a kerekek légnyomását szabályozó rendszerrel, emellett teljes körű atom-, biológiai- és vegyi védelemmel. A négyhengeres, Csepel D 414.44 dízelmotor (100 LE) a jármű hátsó részében kapott helyet, a deszanttértől teljesen elkülönítve. A motortérben foglal helyet továbbá két, egyenként 90 literes üzemanyagtartály is.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?