Celeb / Híresség

Vécécsésze-nyalogatás után kórházban kötött ki egy influenszer: állítása szerint koronavírusos lett

Egy kaliforniai influenszer azt állítja, koronavírussal kezelik egy kórházban, miután egy TikTok-kihívás részeként vécécsészét nyalogatott poénkodásból.

 

 

 

 

 




A 21 éves Larz – aki korábban szintén részese volt egy olyan kihívásnak, amelyben fagyisbödönökbe nyaltak bele a boltokban – most azt állítja magáról, pozitív lett a koronavírusra. A fiú öt nappal ezelőtt tette közzé azt az undorító, egyben veszélyes videóját, amelyben végignyalta egy nyilvános vécé teljes csészéfelületét. (A videót a Daily Mail oldalán megtekintheti)

Az őrült vécényalogatás a 22 éves Ava Louise-tól ered, aki egy repülőn nyalt bele a vécécsészébe, majd mindezt közzétette a TikTokon, bejegyzésében pedig csak annyit írt: „koronavírus-kihívás”.

A Good Morning Britain házigazdája, Piers Morgan idióta söpredéknek nevezte Larzot, és megjegyezte, hogy a koronavírust a karma miatt kapta el. Morgan ma reggel a következőket jegyezte meg az esettel kapcsolatban:

„A karma egy furcsa dolog. Ha ilyen felelőtlenül és degeneráltan viselkedsz, akkor a karma biztosan utolér téged”.

„Nem örülök és nem kívánok senkinek sem betegségeket, de ami sok, az sok. Ezeknek a vakmerő hülyeségeknek semmi értelmük. Vajon a vécényalogató fiú csak magát, vagy másokat is megfertőzött a hülyeségével?” – kritizálta a fiút Morgan.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?