Celeb / Híresség

Így segíti a lakosságot Rubint Réka a házi karantén idején:

A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében egyre többen döntenek az önkéntes házi karantén mellett, ráadásul az országban számos óvintézkedést vezettek be az elmúlt napokban.

 

 

 

 

 




A miniszterelnök pénteken bejelentette az iskolák bezárását, ma pedig az is kiderült, hogy jó eséllyel határzár lép majd érvénybe, sőt, az üzletek nyitvatartási idejét is korlátozták.

Orbán Viktor szerint most a hívó szó az összefogás, a nemzeti szintű összetartás, amelynek eredménye lehet, hogy sikeresen megfékezzük a járvány terjedését.

A kormány arra kéri a lakosságot, hogy minél kevesebb időt töltsenek a lakóhelyüktől távol, az utcán tartsák a méteres távolságot és kerüljék a személyes kontaktokat.

A házi karantén nyilvánvalóan mindenkit megvisel majd, arról nem is beszélve, hogy a diákok digitális távoktatásban kapják meg következő időkben a napi tananyagot, amire korábban nem volt példa. Ennek megkönnyítése érdekében számos alternatívát kínálnak az egyéb szervezetek, a Spektrum például oktatási célú, saját gyártású műsorral igyekszik a diákokat segíteni ebben az időszakban.

Persze, nem csak a diákok számára szeretnék sokan élhetőbbé tenni ezeket a napokat, ugyanis Rubint Réka nemrégiben közzétett posztja szerint „élőben és ellenszolgáltatás nélkül segít most élettel és fittséggel kitölteni a kijárási korlátozást”.

Réka élőben és ellenszolgáltatás nélkül segít most élettel és fittséggel kitölteni a kijárási korlátozást! #alakreform #updatelowcarb #norbiupdate @ Update LOW CARB

Közzétette: Update LOW CARB – 2020. március 16., hétfő

 

 

 

 

 

 

ALAKREFORM edzés ÉLŐBEN itthonról❤️ Tornázz velem ONLINE!💪✌️😍#reklam #alakreform #online

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2020. március 16., hétfő

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?