Celeb / Híresség

„Féltem a gyerekeket” – Rubint Réka is megszólalt a Kaleta-botrány kapcsán

Rubint Réka megszólalt a Kaleta Gábor-ügyről, valamint arról, hogy ő mennyire félti a gyerekeit az internettől.

 

 

 

 




 

Mit gondol Kaleta Gábor fellebbezéséről?

Méltatlannak tartom. Sokkal súlyosabb büntetést kellett volna kiszabni, fellebbezésnek itt helye nem lenne. Ezt mondom háromgyermekes édesanyaként, de ha nem lennék szülő, akkor is végtelenül felháborítana. Borzasztó irányba tart a világ, hogy ezt az aljasságot ilyen enyhe büntetéssel meg lehet úszni.

Félti a gyermekeit az internettől?

Mindig aggódom értük, akkor is ha csak moziba mennek vagy valamelyik barátjuknál alszanak. Az internet egyre veszélyesebb, természetesen féltem a gyerekeket. Egy tinédzsernek nehéz megtiltani, hogy használja a közösségi médiát. Lara sokat használja a telefonján a netet, Norbika kevésbé, az övé néha napokig le van merülve, Zalán pedig csak játszik vagy tanul a tableten.

Ellenőrzik, milyen tartalmakat néznek az eszközeiken és töltenek fel?

Kontroll alatt tartjuk, de szerencsés helyzetben vagyunk: ki is kérik a véleményünket. Ha azt mondom Larának, szerintem ezt a fotót ne tegye közzé, akkor megfogadja a tanácsom.

Lara nagyon népszerű az interneten, érte már bármilyen zaklatás?

Szerencsére nem.

Tóth Gabi úgy döntött, nem mutatja meg többé a gyermekét a közösségi oldalain, mit gondol erről?

Mindenkinek joga eldönteni, mennyit mutat meg a családi életéből, a gyermekeiből. Szerintem a legjárhatóbb az arany középút, mi ehhez tartjuk magunkat. A világ változik, sajnos rossz irányba, így én is kevesebbet mutatok belőlük, s mindig megkérdezem őket, ha posztolnék róluk. A közösségi oldalam kezd inkább szakmaivá alakulni, ez pedig egy tudatos döntés volt.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?