Celeb / Híresség

A nyomorból a sztárságig – Majka életútja egy videóba sűrítve

Hogyan lett Majoros Péter villanyszerelőből Majkává, rap- és médiasztárrá, és közben milyen kanyarokat vett az élete és pályafutása? Többek között erről tudunk meg érdekességeket a THEGG YouTube-csatorna videójából.

 

 

 

 




Majka 2002-ben az RTL Klub Való Világ című valóságshowjában lett egycsapásra az ország egyik kedvence, később tévés és rádiós műsorvezető, zenész, hivatásos prókerjátékos, nem mellesleg boldog családapa.

A THEGG YouTube-csatorna legutóbbi videójában bemutatta, milyen út vezetett a sztárságig, és mi történt Majkával a Való Világban való befutása óta.

Az ózdi Majoros Péter finoman szólva is balhés gyerek és tinédzser volt: kicsiként folyamatosan kisebb-nagyobb balesetekbe került vakmerősége miatt, míg kamaszként rossz társaságba keveredett, később a cigit, az alkoholt, sőt bizonyos kábítószereket sem vetette meg. Kitörési lehetőségként szakmát tanult, villanyszerelő lett. A Való Világba hirtelen ötlettől vezérelve jelentkezett, oda eredetileg egy barátja akart bekerülni.

A stáb azonban hamar meglátta a lehetőséget a fiatal borsodi srácban, aki végül nem sokkal maradt el a játékot megnyerő szerény figura, Szabi mögött. Ám stílusa miatt ő volt az, aki azonnal lehetőséget kapott, hogy a VV2 kísérőműsorát, majd más produkciókat is vezessen.

Szegény ózdi villanyszerelőből így lett az ország egyik legismertebb arca, akinek tévés fizetése és szponzori szerződései miatt többet nem kellett anyagi gondokkal küszködnie.

Simulékony személyiségnek azonban soha nem lehetett nevezni. Egy idő után összekülönbözött az RTL-lel, és a Viasathoz igazolt, ahonnan azonban hamarosan szintén továbbállt a nagy konkurens TV2-höz. 2010 óta a csatorna különböző produkcióiban látjuk, miközben egy időben a rádiózást is kipróbálta.

 

 

 

 

 

Zenei karrierje szintén nem volt konfliktusmentes:

sokak számára ismert legendás szakítása felfedezőjével és mentorával, Pityinger Lászlóval, Dopeman-nel, majd egymásra találásuk (és végüls szintén viharos elválásuk) Széki Attilával, Curtisszel.

A videó kitér arra is, hogy bár Majkával nagyot fordult a világ, népszerűségének titka talán pont az, hogy soha nem felejtette el, honnan jött, és valahol mindig megmaradt az egyszerű ózdi fenegyereknek.

 





 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?