Belföld, Hírek

Milliókat fizethet, aki idő előtt leleplezi magát: csúnyán ráfizethetnek a fecsegő álarcos énekesek

Budapest — Nézők százezrei próbálják kitalálni, hogy mely hírességek rejtőzhetnek az RTL Klub új show-műsora, a vasárnap esténként látható Álarcos énekes jelmezei alatt.

 

 

 
 

Az óvintézkedések és a szereplők szigorú titoktartási szerződése miatt egyelőre ez rejtély is marad. Óvatosnak kell lenniük a versenyzőknek, hiszen akár több millió forintos kötbért is fizethetnek, amennyiben lebuktatják magukat a leleplezésük, azaz kiesésük előtt. A hasonló jellegű külföldi műsorok esetében is bevett szokás, hogy a szereplők írásos megállapodásában szerepel, amennyiben idő előtt felfedik kilétüket, és ezzel veszélyeztetik a műsor sikerét, akkor mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk. Úgy tudjuk, nincs ez másként az Álarcos énekes esetén sem.

– Szigorúan tilos megosztani olyan fotót, amely a forgatáson vagy a felvétel szüneteiben készült, de bizonyos országok például azt is megtiltják, hogy a leállás alatt a szereplők használják a telefonjukat – mondta a produkciót jól ismerő bennfentes.

– A csatorna nyilván nem tilthatja meg a sztároknak, hogy a családjuknak vagy a menedzserüknek elmondják, részt vesznek a műsorban, ám ha túl sok embernek fecsegik ki a titkot, és az napvilágra kerül, vagy véletlenül olyan fotót osztanak meg a közösségi oldalaikon, amiből ez kiderül, akkor több millió forintos kötbért fizethetnek a csatornának, hiszen veszélyeztették a műsor sikerét. Ez ki van kötve a szerződésekben, ezért is nagyon óvatosak a sztárok – mondta a neve elhallgatását kérő informátor.

Lapunk megkereste a csatornát, hogy milyen szerződést köt a versenyzőkkel.

– Az, hogy mi szerepel a szerződésekben az üzleti titok. Erről nem áll módunkban információt adni – válaszolta az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága.

 

 

 

 

Forró nyomok a műsorhoz

Vasárnap este újabb hat híresség áll színpadra, íme pár nyom, amelyből talán kiderül, kik is ők valójában:

Fagyi és Krokodil életében is jelen van a sport.

Alien és Polip esetében még a nyomozók sem tudják, hogy nő, vagy férfi van a maszkban.

Krokodil és Polip teljesítményét is díjazták.

Alien és Fagyi közül csak az egyik él ezen a földön.

Kutya és Oroszlán is dolgozott együtt legalább egy nyomozóval.

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?