Hírek, Külföld

Égő házból mentette ki kishúgát az 5 éves fiú, majd visszament a kutyájáért

Az ötéves Noah Woods múlt vasárnap arra ébredt, hogy lángokban áll a házuk, ám ahelyett, hogy bepánikolt volna, hősiesen viselkedve megmentette a családja életét.

 

 

 
 

A Georgia állambeli házban elektromos hiba okozta a tüzet az éjszaka közepén. A bajt elsőként a kis Noah észlelete, ugyanis felébredt arra, hogy valami nagyon füstöl. Mikor kisétált a szobájából realizálta, hogy bizony itt nagy a baj, ugyanis a fél ház lángokban áll, ezért összeszedte minden bátorságát, húgához rohant, akit ezután kituszkolt az egyetlen menekülőúton: egy nyitott ablakon -írja a CNN.

A kisfiú azonban ezután még visszament a házba és kiengedte a kutyát is, majd átszaladt a szomszédban lakó nagybátyjához segítséget kérni. Vele együtt aztán értesítették a házban lakó másik hat családtagot. A tűzesetet így végül mindenki egészségesen átvészelte, a tűzoltók mindössze enyhébb égési sérülések és füstmérgezés miatt látták el a családot.

 

 

Our hero! 5 year old Noah Woods recently woke up to find his bedroom on fire. The only available exit was a window. He…

Közzétette: Bartow County Fire Department – 2020. február 11., kedd

Noah-t azóta a Bartow Megyei Tűzoltóság parancsnoka, Dwayne Jamison tiszteletbeli tűzoltóvá avatta, a napokban pedig egy különleges, életmentőknek adható díjat is kapott. A család most a GoFoundMe közösségi adománygyűjtő oldalon próbál pénzt gyűjteni, hogy helyre tudják állítani a házukban keletkező károkat.

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?