Celeb / Híresség

„Nemcsak a lányokban nem bízok meg” – Egyre több érdekember környékezi meg a X-Faktor győztesét

Budapest — Rajongó hölgyek százai bombázzák szerelmes levelekkel az X-Faktor győztesét, Ruszó Tibit (16) a győzelme óta. A fiatal énekes nemrégiben szakított a barátnőjével, akivel három hónapig alkotott egy párt, és mint kiderült, a lány hűtlen volt Tibihez.

 

 

 




 

A rajongók nem is vártak sokáig, máris randizni hívják a tehetségkutató nyertesét. Tibi próbálja kiszűrni, hogy ki az, aki csak érdekből szeretne barátkozni vele vagy közeledni hozzá.

– Most, hogy szingli lettem, és én nyertem a műsort, még több levelet kapok, mint eddig. Sokan gratulálnak, de az érdekemberek is előkerültek – kezdte lapunknak Tibi.

– Én már az első üzenetből leszűröm, hogy mit akar tőlem egy lány. Sokan egyből úgy kezdik a levelet, hogy járnék-e velük. Innen én már tudom, hogy nem én érdeklem őket, csak a hírnév miatt írnak, mert ők is ismertek akarnak lenni. Nekem azonban ilyen lány nem kell. Amúgy sem akarom elkapkodni a barátnőkeresést, még az előzőn se vagyok túl. Eddig emésztettem magam, hogy megbántottam, eljátszottam a bizalmát, de mint kiderült, ő csalt meg engem – mondta az énekes, aki tegnap a Blikk szerkesztőségének vendége volt.

 

 

KAPCSOLÓDÓ:

 

 

Mint azt korábban megírtuk, Tibi hosszasan beszélt az egyik rajongójával, és amikor a barátnője megtudta ezt, szakított vele. A fiú szerenádot adott neki, próbálta visszahódítani, s bár úgy tűnt, sikerrel jár, kiderült, hogy a lány már más oldalán keresi a boldogságot. Nem csoda, ha Tibi bizalmatlanná vált.

– Nemcsak a lányokban nem bízok meg. Sok olyan ember ír, aki pénzt kér tőlem, mivel tudják, hogy most van. Tudom, hogy rengeteg hátrányos helyzetű ember van az országban, és lehet, hogy adományozok majd valamennyit, de elsősorban szeretném a családomra költeni a nyereményt, és olyan házat venni, ahol mindenünk meglesz – mesélte Tibi, aki a döntő után még nem ment haza, ám már nagyon várja, hogy otthon hajthassa álomra a fejét. Igaz sokat nem tud otthon lenni, mert sok fellépés várja, többek között december 30-án az élő show összes szereplője együtt lép majd fel egy koncerten.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?