Celeb / Híresség

Vajna Tímea Jennifer Lopezzel partizott, fotó is készült róluk

Sokan irigykedhetnek ezért a felvételért…

 

 

 

 




Vajna Tímea ismét Amerikába utazott, ahol Návai Anikóval, a régóta kint élő újságíróval is találkozott. Együtt mentek egy Golden Globe-os bulira, és készült róluk egy olyan kép, amiért sokan irigykedhetnek.

Jennifer Lopezzel fotózkodtak ugyanisa felvételt pedig meg is osztották Instagramon.

 

When the girls get together…😜 @jlo @timeavajna and yours truly, @anikonavai, we’re all #hustlers (in the go getter sense of the word) at the end of the day… @hellohollywoodbol @lifetvhungary #budapest #hungary🇭🇺 #wowhungary #spiceofeurope #wellspringofwonders

659 Likes, 19 Comments – Hello Hollywoodbol YouTube 😜 (@hellohollywoodbol) on Instagram: „When the girls get together…😜 @jlo @timeavajna and yours truly, @anikonavai, we’re all #hustlers…”

Návai Anikó egyébként tagja egy kinti szakmai szervezetnek, ami a Golden Globe-jelölteket és díjakat szavazza, valószínűleg ennek révén vettek részt a Hollywoodban, Melrose Place-ben tartott bulin.

 

 

A posztban ott van a #hustlers címke is, ami Jennifer Lopez új filmjének a címe (magyar fordításban A Wall Street pillangói), úgyhogy esélyes, hogy a világsztár ennek a promóciója miatt ment el a partiba. Timi egy korábbi posztjában megköszönte Návainak, hogy nem hagyja „otthon szomorkodni”, és mindig elhívja a Golden Globe-os eseményekre, mert így sikerül egy kicsit kiszakadnia a terhek alól. Korábban megírtuk, hogy Andy Vajna özvegye rövidesen Amerikába költözik hosszabb időre, már a karácsonyt is Los Angelesben tölti. Jövő év elején ugyan hazalátogat egy kicsit, de az amerikai állampolgárság megszerzése miatt egy évig nem is jöhet majd Magyarországra.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?