Celeb / Híresség

A mentorházban lobbant lángra Puskás Peti és Dallos Bogi szerelme

Újabb részletek derültek ki a kapcsolatukról.

 

 

 

 

 




Mi is beszámoltunk arról, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi közös képet tett közzé Instagramon, ami után elindult a találgatás, hogy az X-Faktor két mentora vajon tényleg egymásba szeretett-e.

Sokan azt gondolták ugyanis, hogy ezzel csak megviccelték a rajongóikat, annak ellenére, hogy csütörtökön az a hír kezdett terjedni, hogy Puskás Petit és Dallos Bogit egy belvárosi étteremben látták együtt, romantikus helyzetben.

 

 

 




KAPCSOLÓDÓ:

 


 

Azóta a Fókusz is beszámolt róla, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi románca már hónapok óta tart.

Mentortársuk, ByeAlex pedig gyorsan reagált a hírre: poénos poszttal kívánt sok boldogságot kollégáinak.

Most újabb részletek derültek ki a románcról.

„Már a műsor előtt is ismerték egymást, és bár akkor is szimpatikusak voltak egymásnak, mindkettejüknek volt párja, így nem történt semmi” – mondta Blikknek egy bennfentes.

Puskás Peti márciusban jelentette be, hogy 5 év után szakítottak párjával, Eke Angélával. Nem sokkal később Dallos Bogi is beszámolt róla, hogy néhány hónappal korábban véget ért a kapcsolata a barátjával, Ádámmal.

 

 

 

 

 

 

Zenésztársaik először úgy gondolták, csak múló román lesz az énekesek kapcsolatából. Peti és Bogi is óvatos volt, nem akartak kapkodni, és a nyilvánosság előtt felvállalni a kapcsolatukat.

„Bogi sugárzik a boldogságtól, és talán már nem is nagyon akarják titkolni, hogy együtt vannak. Egyre többször tűnnek fel kettesben a városban, valamint a baráti társaságokkal is járnak bulizni. Ilyenkor kevésbé óvatosak, kézen fogva járnak, ölelik, csókolják egymást” – mondta a Blikknek Bogi egyik barátja. Szerinte a pár nem örült annak, hogy kiderült a titkuk, de ezentúl legalább nem kell bujkálniuk.

Azt is elárulta: „Talán ezért nem álltak a nyilvánosság elé, nehogy azt gondolják, egymás versenyzőit akarják segíteni, avagy összefognak a másik két mentor ellen.”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?