Celeb / Híresség

„Apa sosem az arcomat ütötte, hanem a testemet – a ruha alatt nem látszottak a foltok”

Borzalmas gyermekkoráról vallott az X-Faktor 19 éves versenyzője.

 

 

 

 

 




Az idei X-Faktor egyik felfedezettje Emánuel, akiről szerzőnk a kritikájában azt írta: „egyértelműen a mezőny egyik favoritjaként került ide”.

A 19 éves versenyző elmondta, hogy a zene számára kiút a saját, rossz életéből.

Ő azzal okozott meglepetést korábban, hogy rapperként indult, de kiderült, hogy énekelni is nagyon jól tud. Múlt héten saját dalát adta elő, amit egy lánynak írt, mint mondta „Friss sztori, de már nem aktuális”.

Emánuel most a Blikknek beszélt őszintén borzalmas gyermekkoráról, arról, hogy az édesapja bántalmazta őket:

„Apám vert minket, a nagyobb öcsémet, Rubent és anyát is. Nem ivott, nem azért volt agresszív, hanem így vezette le a feszültséget”.

Azt is elmondta: „Hét évig tartott a terror, 2007-től 2014-ig, amikor kicsi voltam, nagyon féltem tőle. Anyám is, nem mert lépni, pedig kértük, hogy menjünk el. Többször is megszöktem otthonról, de nem volt hová mennem, így mindig hazatértem. Pedig voltak olyan kemény veszekedések, verések is, amikor kihívtam apámra a rendőröket, persze nem csináltak vele semmit”.

 

 

 

 

 

 

 

Más nem tudott arról, mi történt velük, mert nem merték elmondani.

„Apa sosem az arcomat ütötte, hanem a testemet, mert a ruha alatt nem látszottak az iskolában a kék-zöld foltok”.

Emánuel édesanyja több évnyi szenvedés után összeszedte a bátorságát, és amíg az apa Németországban dolgozott, ő elmenekült otthonról a négy gyerekkel. Mivel nem akadt olyan rokon vagy ismerős, aki segíthetett volna, és pénzük sem volt albérletre, egy csepeli anyaotthonban voltak 2 hónapig.

Bár az apa a nyomukra akadt, és könyörgött Emánuel édesanyjának, hogy kezdjék újra, megjavul, a nő visszautasította.

Emánuel problémás tinédzser lett, drogozott, kirúgták az iskolából, de összeszedte magát és a dalaival, az énekléssel akar kimászni a gödörből.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?