Celeb / Híresség

Meghan hercegné életéért küzdenek. Minden összeomlott.

Nagyon nagy a baj! Most még az is szurkol a hercegnőnek, aki eddig nem szerette.

 

 

 




 

Meghan hercegnéről szinte mindenki csak a sajtóból tájékozódik, ahonnan élete minden percéről beszámolnak, hol magasztalják, hol kritizálják, minden lépését követik, Diana hercegnőhöz vagy Katalinhoz hasonlítják, miközben a palotából és folyamatosan éri a nyomás.

Nem véletlen, hogy az elmúlt időszakban arról szóltak a hírek, hogy Meghan Markle már alig bírja a lelkére nehezedő súlyt, és az összeomlás határán van. Harry úgy óvja gyermeke anyját, amennyire csak tőle telik. Perli az angliai sajtót, miután hiába kérte őket, hogy hagyják lélegezni kedvesét.

Meghan lassan szakember segítségére szorul, hogy fel tudja dolgozni azt, amit az elmúlt évek hirtelen a nyakába borítottak. Féltik, hogy Diana sorsára jut, akit szintén a sajtó elől menekülve töltötte az életét, és utolsó útján is ezt tette.

Most azon dolgoznak, hogy megmentsék Meghan életét, illetve, hogy visszakapja azt, legalább olyan szinten, hogy ne roppanjon össze a hétköznapok alatt, és ne jusson ő is Diana sorsára. Emiatt messzire költözik a páros utolsó mentsvárként, Amerikába. Ettől remélik a felszabadulást!






 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?