Celeb / Híresség

Szívszorító: így néz ki L.L. Junior kisfiának sírja:

A Ripost megkérdezte L.L. Juniort, hogy kik borították el tragikusan elhunyt kisfia, Dávidka végső nyughelyét játékokkal, de ő mély gyászában nem kívánt nyilatkozni a napilapnak.

 

 

 

 

 




A hírportál azonban más forrásból megtudta, hogy az énekes rajongói, a családtagok és együttérző idegenek díszítették fel a sírt.

Szívszorító látvány fogadja azokat, akik a Fiumei úti temetőben L.L. Junior kisfiának nyughelye mellett mennek el. A sírt virágok és plüssállatok tucatjai borítják, mutatva, hogy sokan és szeretettel emlékeznek a másfél hónapja, hároméves korában elhunyt Dávidkára.

 megkérdezte L.L. Juniort, kik borították el a kisfiú végső nyughelyét játékokkal, de ő mély gyászában nem kívánt nyilatkozni. Lapunk más forrásból megtudta, hogy az énekes rajongói, a családtagok és együttérző idegenek díszítették fel a sírt.

 

 

 

 

 

 

 

Az énekes és nagyobbik fia, Lacika kétnaponta kilátogat Dávidka sírjához, ahol együtt gondolnak a tragikus módon elhunyt kisfiúra. Közösen tervezték meg a sírkövét is.

Márványból faragtatják majd ki Dávid kedvenc mesefiguráját, és egy padot is csináltatnak, ahol elidőzhetnek a gyermekre emlékezve.

 

 

 

 

forrás | forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?