Hírek

Kukában találták meg a 3 éves kislány holttestét, akit egy szülinapi partiról raboltak el

Az amerikai Kamille McKinney 10 napja tűnt el egy parkból, és már csak holtan került elő.

 

 

 

 




Holtan, egy kukában találták meg azt az amerikai kislányt, aki 10 napja tűnt el egy szülinapi buliról Alabamában.

Kedden este a rendőrség jelentette be, hogy Kamille McKinney maradványaira egy szemeteskukában bukkantak rá egy hulladéklerakóban az amerikai Birmingham városában.

A 3 éves kislány október 12-én egy szülinapi bulin vett részt egy park játszóterén, amikor este fél 9 körül eltűnt. A rendőrség múlt pénteken közzétette egy közeli térfigyelő kamera felvételét, amin az látszik, hogy

Kamille egy másik gyerekkel játszik, amikor egy férfi megjelenik és elkezd beszélgetni velük, majd kisétál velük együtt a képből.

Előtte egy másik férfi is elment mellettük, ő a rendőrök szerint szemtanú lehet, ezért azt kérik, hogy álljon elő, mert fontos információkat mondhat az üggyel kapcsolatban.




A rendőrség 24 órán belül két gyanúsítottat is megnevezett, akiket őrizetbe is vettek. Egyikük a 39 éves Patrick Devone Stallworth, a másik pedig a barátnője, a 29 éves Derick Irisha Brown.

A férfit hét rendbeli gyermekpornográfiával vádoltak meg a telefonján talált képek miatt (Kamille egyiken sem szerepelt). A letartóztatása után 500 ezer dolláros (majdnem 150 millió forint) óvadék fejében elengedték, de kedden ismét őrizetbe vették. A nőnek korábban volt emberrablási ügye, amelyben a gyerekei is érintettek voltak, ezúttal pedig azzal vádolták meg, hogy megsértette az erre vonatkozó próbaidőt, ezért nem engedték ki óvadék ellenében sem.

 

 

 

 

 

 

 

Arról, hogy miért rabolhatták el a kislányt, a hatóság nem közölt információt, az ügyvédek viszont azt állítják, a férfinak és a nőnek nincs köze a gyerekrabláshoz. Egyelőre a nyomozók sem találtak bizonyítékot arra, hogy a pár és Kamille családja között lett volna bármilyen kapcsolat.

„Úgy gondoljuk, ezt hirtelen ötlettől vezérelve csinálták. Adódott számukra egy lehetőség, hogy elrabolhassanak egy gyereket, és meg is tették”

– mondta a város polgármestere, aki azt is hozzátette, hogy a történtek nemcsak a kislány családjának, de a városnak is nagy tragédia.

A kedden tartott sajtótájékoztatón Patrick Smith, a helyi rendőrkapitány elmondta, hogy a nyomozók az elmúlt 10 napban folyamatosan vizsgálták a szemétlerakókat, 12 tonna hulladékot vizsgáltak át, hátha megtalálják Kamille holttestét. Végül rá is bukkantak, egy szemeteskukában.

Azt is kiemelte, hogy most az egész város gyászolja Kamille-t.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?