Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti bevallotta: „Már szívesen unokáznék”

Szíve szerinti maga választana férjeket a lányainak, Nikolnak és Gabicának Gáspár Zsolti, aki azt is bevallotta: szívesen unokázna már.

 

 

 




 

Igazán nagy a szeretet Gáspár Zsoltiék családjában! Az Ázsia Expressz 2. szereplője nem tagadja, elkényezteti gyermekeit, a 22 éves Gabicát és a nála öt évvel fiatalabb testvéreit, az ikerpár Nikolt és Nikolaszt , de mint mondja, mindent meg szeretne adni nekik, amit csak tud. Gabica személyi edzőnek tanul, Nikol gazdasági főiskolára készül, Nikolasz pedig cukrász szeretne lenni. Zsolti szerint ő inkább anyás típus, a lányaival azonban egy hullámhosszon vannak.

„A lányokkal nagyon jól kijövünk, szerintem szívesen megbeszélnek velem dolgokat. Igaz, akkor majdnem szívrohamot kaptam, amikor a Facebookról tudtam meg, hogy Gabicának udvarlója van. Nem gondolom, hogy nagyon kritikus lennék velük, de – mint minden apa – én is egy jó férfit szeretnék melléjük. Szoktam is nekik mondani, sokkal jobban járnának, ha – követve a roma hagyományokat – engednék, hogy én válasszak férjet nekik, de lehurrognak azzal, hogy ez már a 21. század. Elfogadom, és egyelőre nincs is komoly udvarlójuk, pedig már szívesen unokáznék” – mesélte a Bestnek a családapa, aki a testvérével, Győzővel is remek kapcsolatot ápol.

„Igaz, egy héten hatszor is össze tudunk szólalkozni, de azért vasárnapra mindig kibékülünk.”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?