Celeb / Híresség

Kikészítette az Ázsia Expressz Gáspár Evelin szervezetét, csak itthon szembesült a betegségével

Őszinte interjút adott a hot magazinnak a rendkívül nagy igazságérzettel megáldott lány.

 

 




Evelin azt mondja, mostanában sok energiát vesz ki belőle, hogy „a csapból is ő folyik”, mivel elszokott már az ilyesfajta felhajtástól maga körül. Magát szabad jellemnek tartja, Ikrek horoszkópjára hivatkozva megjegyezte, szerinte benne néha nem kettő, hanem tíz személyiség rejlik.

A lány azt is elmondta a magazinnak, hogy sokan faggatják – főleg az idősebb romák –, miért nem állapodik már meg, hiszen egy 25 éves nőnél már az a normális, ha családja, gyerekei vannak, ez a kérdezősködés azonban nagyon fárasztó egy idő után.

„Én nem vagyok egy átlagos cigánylány!” – mondta. Rengeteg dologban koravénnek tartja magát, ám sok esetben jóval liberálisabbnak, mint a legtöbb, alapvetően konzervatív roma.

A kapcsolatok terén arról beszélt, hogy átértékelte magában ezeket a dolgokat. „Nekem most már férfi kell, nem egy fiú, akit tanítok. Legyen egzisztenciája, esze. Régebben akkor is erőltettem a folytatást egy kapcsolatban, amikor már tudtam, hogy semmi értelme.”

Evelin életében a tavalyi év októbere óta nem volt semmi komoly a kapcsolatok tereé, azt mondja, ma már nem ragaszkodik úgy egy kapcsolat illúziójához, mint pár éve, s arra is rájött, milyenek is valójában a férfiak.

 

 




 

 

„Nem vagyok az a csaj, aki mellett lehorgonyozhatnak, és minden igényüket kielégítem, háztartást vezetek, valamint gyerekeket nevelek. Anyuéknál is ezt a mintát láttam – én tiltakozom ez ellen!” – tette hozzá.

A lány a tanulmányairól is mesélt, amelyek során a francia kéttannyelvű gimnáziumból Luxemburgba vezetett az útja, ahol francia közgazdaságtant tanult, majd itthon az IBS-en szerzett angol pénzügyi diplomát. Miamiben és Nizzában nyelvtanfolyamokra járt. A szakmában való elhelyezkedést azonban már nem tekinti opciónak.

„Arról már letettem, hogy Magyarországon, romaként, Gáspár Evelinként, ‘adócsaló’ múlttal és pénzügyi végzettséggel el tudjak helyezkedni” – mondta, annak ellenére, hogy bár ő maga nem rendelkezik adócsaló múlttal, mégis összemossák vele.

Az Ázsia Expressznek nagyon hálás, mert úgy érzi, sikerült felhúzniuk a cigányok státuszát, és a játék erkölcsileg mindenképpen nagy győzelem volt. Bár sosem szerette önmagát, most a műsor kapcsán rengeteg pozitív visszajelzést kapott, ami nagyon jólesik neki. A játék véget értét követően azonban Evelin nem érezte jól magát, és egy vizsgálat során ki is derült, hogy inzulinrezisztens, így jelenleg gyógyszeres kezelés alatt áll. Fogyása ellenére egyébként – elmondása szerint – a mai napig stresszevő.

A húgával való kapcsolatáról csak szűkszavúan beszélt: azt mondta, mosteltávolodtak egymástól, illetve, hogy Virág ugyanazon a traumát ment keresztül a reality-vel, mint ő, amelyből mindketten az evésbe menekültek, hogy fel tudják dolgozni. Azt is hozzátette: az értékrendjük egészen másképp alakult, s talán emiatt kerültek most távolabb egymástól – írta a hot magazin.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?