Celeb / Híresség

Demcsák Zsuzsa miatt felpofozta Gáspár Zsoltit a felesége

Zsolti a kelleténél jobban élvezte a párcserés feladatot, egy szobában szeretett volna aludni Demcsákkal.

 

 

 

 

 




Az Ázsia Expressz 2-ben párt cseréltek a játékosok: Gáspár Evelin Horváth Grétával ment tovább, Demcsák Zsuzsa pedig Gáspár Zsoltival folytatta a versenyt.

Gáspár Zsolti azonban a kelleténél jobban élvezte a párcserés feladatot, egy napon keresztül udvarolt ideiglenes partnerének, Demcsák Zsuzsának. Ezzel kihúzta a gyufát a családjánál – írja a Blikk.

Zsolti felesége már a hétfő esti adás végére bevágott ajánlótól kiborult.

„Kaptam egy nagy sallert a feleségemtől, tartok is az esti teljes adástól”

– mondta Gáspár Zsolti, akit a fia, Nikolász is leszidott.

Zsolti elárulta, hogy nagyon örült Zsuzsának, mert már régebben is sokat nézte őt a tévében. Nem bánta volna, ha több napot is együtt töltenek. Rögtön az indulásnál bókolni kezdett Demcsáknak, és utána sem hagyta abba a csípős megjegyzéseket.

„Cukor a bulád! Fordulj meg, hadd lássam a bulkeszt! (…) Megkóstolhattad volna az uborkámat, Magyarországon nem eszel ilyen jó, vastag uborkát!”

Zsolti megpróbálta elérni, hogy egy szobában aludjanak, sőt még a szolgálatait is felajánlotta a műsorvezetőnek. Zsuzsa azonban ügyest trükkel szabadult meg Zsoltitól éjszakára. Azt tolmácsolta a szálloda menedzserének, hogy minél távolabb eső szobákban helyezzék el őket.

 

 

 




 

Demcsák Zsuzsa nem sértődött meg a megjegyzéseken, igyekezett poénra venni az egészet, bár elismerte, hogy voltak pillanatok, amikor már majdnem kiakadt Zsolti folyamatos szövegelésétől.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?