Celeb / Híresség

L. L. Junior levelet kapott a sofőrtől, aki elgázolta a gyermekét

Levelet írt L. L. Juniornak az a 76 éves sofőr, aki szombaton halálra gázolta Zuglóban az énekes hároméves fiát, írja az Index.

 

 





 

A lap megkeresésére Mester Csaba, az énekes ügyvédje közölte,

a levélben a sofőr az együttérzéséről és arról is ír, hogy apaként és nagypapaként valószínűleg soha nem dolgozza majd fel a halálos balesetet, ugyanakkor a felelősségét nem ismeri el.

A sofőr a rendőröknek és ügyvédjének, Janklovics Ádámnak is arról számolt be, hogy minden másodpercek töredéke alatt történt. A gyerek állítólag folyamatosan rohant, de nem a sofőr felé nézett.

 

KAPCSOLÓDÓ:

 

„Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért” – megszólalt LL Junior volt élettársa, Csilla

Saját Facebook oldalán, a nyilvánosságnak szánva, „Nyílt levél” címmel írt hosszú, kemény hangú üzenetet LL Junior elhunyt kisfiának édesanyja, akivel a tragikus baleset pillanatában Dávidka együtt volt. Ahogy korábban megírtuk: L.L Junior kisfia életét vesztette egy autóbalesetben. A tragédia Zuglóban történt, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél.


 

 

Az ügyvéd az Indexnek elmondta,

ügyfelem koppanó hanghatást hallott, de az események következtében sokkot kapott, egyes részletekre emiatt nem is emlékszik. Azt mondta, hogy a hanghatás után a következő kép, hogy a felesége ráüvölt. Miután lefékezett és megállt az autóval, azonnal visszaszaladt a baleset helyszínére, ahol látta, hogy a gyermek az úttesten feküdt.

 

 





A sofőr ezt követően nem mehetett közel a gyerekhez és a baleset után a hozzátartozókkal sem volt lehetősége szót váltani. Az ügyvéd közölte, hogy a levelet erkölcsi és lelkiismereti okokból írták.

A cikkből az is kiderül, hogy a BRFK egyelőre közúti baleset okozása miatt indított eljárást a sofőr ellen, aki nem vezetett ittasa. A gyermek édesanyját a baleset óta nem hallgatták ki, aminek L. L. Junior ügyvédje szerint a rossz lelkiállapota az oka.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?