Belföld

Magyar mentősön pörög az egész internet

Kevés nehezebb munka van, mint mentősnek lenni egy zsúfolt nagyvárosban. A forró nyárban Budapest is tartogat kihívásokat.

 

 

 

 




Nyáron újabb kihívásokkal kell szembesülniük azoknak a mentősöknek, akik például Budapesten átrobogva mentenek életeket. A 35 fokos hőség, a rengeteg autós és utcákat kereső, kamerán át a várost bámuló turisták mellett a szelfiző fesztiválozók és a füllhallgatón zenét élvező járókelők is akadályozhatják a munkát. Nem beszélve a tetemes mennyiségű felújításról, amik lezárásokkal, szűkebb utcákkal és alternatív útvonalakkal járnak.

Elképesztően kemény munka ez, amiért minden tisztelet kijár a mentőseinknek. Már csak azért is nagyszerű hely az internet, mert akár az egész világ rácsodálkozhat, hogy milyen a mentőautóban ülni. Marci egy vérszállítást vett fel, amit hamar felkapott a net.

 

 

 

LightbarMarci YouTube csatornáján több hasonló videó is van, melyből látszik, hogy vannak autósok, akik mindent megtesznek, hogy a mentő előrébb jusson és persze vannak olyanok is, akik nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?