Celeb / Híresség

Utasi Árpi a Csillag Születik mesemondója volt – Így néz ki felnőtt férfiként

Mi lett Utasi Árpival vagy Krizbai Tecával a műsor befejezése után?

 

 

 




Utasi Árpi 2007-ben nyerte meg az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorát. Az akkor 14 éves vajdasági fiút a zsűri és a nézők egyaránt a szívükbe zárták. A csantavéri születésű fiú és családja a nyereményautó árából egy öreg házat vett, a pénznyereményből pedig földet vásároltak.



A műsort követően a Veszprémi Petőfi Színház Indul a bakterház című darabjának főszerepét játszhatta el, majd 2010-ben egy szabadkai kiadó szerződtette mesemondónak. 2012 óta azonban keveset tudni róla. Az ízes beszédű, vajdasági fiú édesanyjával, húgával és nagyszüleivel él Csantavéren – édesapja 2009-ben hunyt el motorbalesetben. Jelenleg családfenntartóként a helyi malomban dolgozik.

 

 

 




 

 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki ma Utasi Árpi és a Csillag Születikből megismert kedvencek.

Image #0

Utasi Árpi a műsor idején, 14 évesen és napjainkban. A 26 éves fiatalember saját bevallása szerint szívesen zsűrizne a Csillag Születikben, vagy dolgozna újra a veszprémi színháznál.
Image #1
László Attila 2011-ben nyerte meg a Csillag Születiket. A most 22 éves zongorista-énekes országszerte és határon túl is vállal fellépéseket.




Image #2
Brasch Bence 2009-ben, 18 évesen tűnt fel a Csillag Születik második évadában. A 28 éves fiatalember 2018-ban szerepelt a Nyitva című filmben, jelenleg a Budaörsi Latinovits Színház több darabjában játszik.
Image #3
Krizbai Teca 15 évesen tűnt fel a Csillag Születik harmadik szériájában. A 23 éves lány a mai napig fellép szólóban, illetve a húgával, valamint unokatestvérével alapított Consystens együttessel. 2018-ban pszichológia szakon diplomázott.




Image #4
Mészáros János Elek a Csillag Születik negyedik szériájának győztese nem sokat változott, talán a haja lett kevesebb. Az operát és operettet éneklő, 48 éves agrármérnököt a műsort követően Szenes Iván Művészeti Díjjal is kitüntették.
Image #5
Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első, 2007-es szériájában tűnt fel. A tehetségkutatót követően két Fonogram-díjat is nyert. A 30 éves énekesnő a zenei karrier mellett óvónői képesítést is szerzett.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?