Celeb / Híresség

Galambos Lajos házasságára végleg rányomta bélyegét a pereskedés

Galambos Lajos családi élete megváltozott az évek óta zajló pereskedés miatt.

 

 

 

 

Galambos Lajos szeretetben ünnepelte a húsvétot, de az 58 éves sztárnak azt is be kellett látnia, hogy az évek óta húzódó pereskedés, amiben közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják, végleg rányomta a bélyegét házasságára. A mulatós zenész a Blikknek azt mondta, a családi élete már sosem lesz olyan, mint korábban volt.

 

– Csodálatos érzés, amikor egy ilyen ünnepen összejön a család, de mostanra tudatosult bennem, hogy ez az áldatlan per végleg rányomta bélyegét a házasságomra, pedig egy szót sem ejtettünk róla – nyilatkozta a napilapnak.

A bírósági ügy nemcsak őt, hanem feleségét, Galambos Boglárkát is megviselte, akit másodrendű vádlottként vontak büntetőeljárás alá. Kérte, hogy ügyvédje képviselhesse, lemond a tárgyalásokon való részvétel jogáról, amit a bíró jóvá is hagyott, ám bíróváltás miatt még kétszer meg kellett jelennie a tárgyaláson. Azt nyilatkozta, megalázottnak, meghurcoltnak és kiszolgáltatottnak érezte magát.

Galambos Lajos az idei Story-gálán Boglárka lányával és kisebbik fiával, Istvánnal.

 

 

 

 

 

 

 

 

– Valamelyest megkönnyebbült, hogy többé nem kell odaülnie a vádlottak padjára, de sajnos nem enyhült a feszültsége, és szerintem ez akkor is így marad, amikor már túl leszünk ezen az egészen. Olyan lelki sebet kapott, amely sosem fog begyógyulni – mondta feleségéről Galambos Lajos.

Az 52 éves asszonyt testileg-lelkileg megviselte a pereskedés, sokaknak feltűnt, hogy rengeteget fogyott. Kiderült, Galambos Boglárkánál nem sokkal azelőtt diagnosztizáltak súlyos betegséget, hogy 2015 szeptemberében a férjével együtt előzetes letartóztatásba került, és majdnem két hétig tartották fogva.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?